Új szponzor a Sárközi MMA Team mellett

Jó hírek láttak ismét napvilágot Szeged városából. Sárközi Róbert és csapata, a Sárközi MMA Team egy újabb szponzor támogatását nyerte el, melynek köszönhetően új ruházattal gazdagodtak a csapat versenyzői.


A japán Shooto legenda, Noboru Asahi tervezte Musou Gear küzdősport felszerelések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, és jelen vannak a világ számos országában. Hazánkra szintén potenciális piacként tekintenek, és terjeszkedésük első lépése volt, hogy szponzorként Robi és csapata mögé álltak.


10379016_491609464306988_5586500582292248153_n

 "Nagyon örülünk az új szponzor érkezésnek.  Az első adag felszerelés a héten érkezett, természetesen egyből teszteltük is edzésen. Strapabíró, minőségi áru, maximálisan elégedettek vagyunk vele, és bízunk benne, hogy hosszútávon számíthatunk partnerként a Musou Gear-re." - mondta Sárközi Róbert



Mindig jó hallani arról, ha egy külföldi szponzor fantáziát és új potenciált lát a hazai küzdősport bármelyik szegmensében, és mi is bízunk benne, hogy a Musou Gear és a hozzá hasonló befektetők sokáig Magyarországon "maradnak", és támogatják a sportot.