V. Ronin Judo és MMA szabadidő tábor

Javában dübörög a nyári szezon, melynek velejárója a sportolók számára az edzőtáborban való részt vétel.  Így a sok lehetőség közül, amit ki lehet használni a nyár folyamán, egy újabb Balaton melletti tábort ajánlanánk a számotokra. Ez pedig a tegnap indult 'V. Ronin nyári tábor' lenne, Balatonfüreden.


A tábort, mint ahogy az elnevezése is mutatja, ötödször rendezik meg, és idén lesz a második éve, hogy  nemzetközivé nőtte ki magát, így többek közt Ausztriából is érkeztek Füredre, hogy nyaralásukat hasznosan eltöltve, napi 3 edzéssel fejlesszék tudásukat. A nívós szakmai programok mellett a kikapcsolódás számtalan módját választhatják két edzés közt a táborban részt vevő sportolók és kísérőik (mert erre is van lehetőség). A tábor programját színesíti majd Sárközi Róbert MMA szemináriuma, melyre csapata is elkíséri majd Szegedről.


Az, hogy a tábor már tegnap elkezdődött, ne rettentsen el senkit, becsatlakozásra bármikor van lehetőség, a tábor rendezői pedig szeretettel várnak minden sportolni és kikapcsolódni vágyót.


A fontosabb információkat és elérhetőségeket pedig itt olvashatjátok:


tábor 2014