Bemutatkozik a Grizzly Grappling Team

Baráti hangulat, magas szakmai színvonal. Röviden így lehetne bemutatni a Kiss László vezette Grizzly Grappling Team-et. Mint ahogy az ő példájuk is mutatja, a sikerek alapjait érdemes e két fogalomra építeni. Habár a "recept" csak így leírva tűnik egyszerűnek. A kitartás és a szorgalom neveli ki az eredményeket.


ggt

Következzék Kiss László bemutatkozása:




"Alig múltam 22 éves, mikor a csapatot alapítottam egy maroknyi birkózóból és cselgáncsozóból. Akkor még mindössze 17 főt számláltunk :) Viszont gyorsan terjedt a hírünk, mivel mi voltunk az első olyan csapat, ahol kizárólag földharccal foglalkoznak. Viszonylag hamar meg is ugrott a létszám, viszont ügyeltünk arra, hogy ez ne menjen az edzések minőségének rovására.


Szerettem volna egy teljesen új szellemmel rendelkező csapatot létrehozni - cselgáncsozóként megtartottam a fegyelmet az edzésen, viszont az egyéniségnek is teret engedtünk. Ennek eredménye az lett, hogy egy nagyon szoros baráti kötelék alakult ki a csapaton belül, ami javította az edzéseken nyújtott teljesítményt is.


Annak, hogy mindenki a saját stílusában edzhet és nincs ráerőszakolva az edző saját stílusa, hamar meg is lett az eredménye: már az első évben letettük a névjegyünket a versenyeken. Nagy Bálint, Pataki Imre, Hunyadi Máté, Nagy Péter, Kiss Attila, Molnár Imre, Fekete Dániel, Fülöp Dávid, Asztalos Endre minden versenyen a dobogóra álltak, ezzel is példát mutatva a csapattagoknak. Alig 2 éves volt a csapat, mikor 2012-ben a Grizzly Grappling Team első lett a Magyar csapatbajnokság No-gi kategóriájában!"



bocsokok

"Természetesen a fejlődés nem állt meg - éreztük, hogy elérkezett az ideje annak is, hogy elindítsuk a gyerek szakosztályt (ők lettek a Grizzly Bocsok). A nevelés lényege ott is ugyanaz maradt: "tiszteld az ellenfeled, de inkább ő kapjon ki, mint te" :) A csapat főleg NoGi kategóriában versenyzik. Fekete Dániel idén NoGi 84 kg válogatott lett és ő fogja képviselni kis hazánkat a 2014 FILA Világbajnokságon is. Dani szorgalmával és tehetségével mindig példaértékű volt a csapat számára. Két versenyzőnk - Molnár Imre és Nagy Péter - Gi kategóriában is képviselik majd a csapatot. Szeretem ezt a csapatot, szeretem minden edzését és minden versenyzőjét. Büszke vagyok rá, hogy ide tartozok!"



Bemutatnád Te is a csapatod? Várjuk jelentkezéseitek itt vagy a Facebookon.