MMA Tábor Szeged 2014 - Összefoglaló

Lezajlott idén is nagy sikerrel a már hagyománynak számító szegedi MMA tábor a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team szervezésében. A helyszín ismét a szegedi Partfürdő volt, ahol ketrec és tatami várta a fejlődni vágyó harcosokat.




„A tábor szervezésében idén a legfontosabb szempont az volt, hogy a lehető legkevesebb anyagi ráfordítást igényeljen a hozzánk látogató fiataloktól” – kezdte Sárközi Robi a tábor összefoglalóját.



10583876_598255653628635_1850025538514357036_n

A költségek alacsonyan tartása mellett a szakmai színvonal növelése is fő szempont volt, Robi kihangsúlyozta még, hogy az együtt töltött hétnek szakedzők egymás közti tapasztalat cseréjére is az egyik fő témája volt. Az edzők listája ismét impozáns volt, összeadni is nehéz lenne a sok bajnoki címet, amit Növényi Norbert, Németh Nyiba Sándor, Győrfi Károly, Fekete Sándor, Szűcs Kristóf,Lakatos Sándor,Pap Valér, Kiss László, Laczkó Balázs, Oltoványi Dávid és Sárközi Róbert szerzett.




„Robiék évek óta nagyszerű környezetben és feltételek mellett rendezik meg az MMA tábort, ez egy nagyon nagy lehetőség mindenki számára, és ez én számomra is, hisz az ide ellátogató edzőktől és fiataloktól én is tudok tanulni, amit aztán később tovább is tudok adni a versenyzőknek. Fontosnak tartom még, hogy ilyenkor változatos edzőpartnerekkel van lehetősége küzdeni a gyerekeknek, és ezzel sokkal nagyobb a fejlődés, a technikai kiteljesedés küzdelem közben.” – értékelte az elvégzett edzésmunkát Növényi Norbert



szeged_tabor

A tábor menete változatosan volt összeállítva, hétfőn Németh Nyiba Sándor, Növényi Norbert és Sárközi Róbert, kedden Fekete Sándor és két tanítványa, Szűcs Kristóf és Lakatos Sándor, szerdán Oltoványi Dávid és Pap Valér, csütörtökön Kiss László és Győrfi Károly tartott edzést az ország minden tájáról érkező harcosoknak. Az edzések közt természetesen a pihenésre is jutott idő, amire szintén volt gondjuk a szervezőknek, így például wakeboardozással lazíthattak két edzést közt a fiatalok.


A lebonyolításban a fent említett edzők mellett természetesen ismét oroszlánrészt vállalt Lehoczky Csaba, Elter Antal és Laczkó Balázs. További képeket ITT tekinthettek meg.