Muay Thai edzőtábor egy igazi szupersztárral

CheckBin

Augusztus 18-án a majd’ 200 győztes Muay Thai meccsel rendelkező Phetsangkhat "Check Bin" Deo, Rajadamnern bajnok, orosz K-1 Grand Prix torna-győztes Thai harcos látogat Magyarországra, hogy egy öt napos tábor, majd egy azt záró szeminárium keretében adjon át tudásából a sport fejlődni vágyó szerelmeseinek.


A táborban a program szerint napi három edzésre kerül majd sor: reggel futás, délelőtt technikai edzés, délután páros gyakorlatok, clinch, de erőnléti edzés is szerepel a "menün".


A thai harcos a Szentendrei VSE meghívására, az IFMA kelet-európai instruktora, Pokorádi Balázs jóvoltából érkezik a Dunakanyarba.


A szentendrei tréning helyszíne a Szentendrei VSE bázisa lesz a Kőfaragó utca 4. szám alatt.




Annak érdekében, hogy a fővárosiak se maradjanak ki semmiből, "Check Bin" a hétfői és szerdai tréningeket Budapesten, a Perfect Fight Clubban tartja majd.



A már említett szemináriumra szombaton, a budapesti aTeremben (Budapest, Jász utca 112.) kerül majd sor, 8 és 12 óra között.


A heti jegy mindössze 15 ezer forint, ami magába foglalja az öt napos tábort, plusz a szombati szemináriumon való ingyenes részvételt.


Napijegy (3000Ft), valamint délelőtti és délutáni jegy is váltható majd (10 000Ft), de aki csak a szemináriumon szeretne részt venni, az is megoldható. Ennek költsége 4000 forint.


Jelentkezés:

Skrobár Róbert: +36/70/215-7420
Kis-Márton Vidor: +36/70/296-5238

https://www.youtube.com/watch?v=s_fN2mpuBwo