Vidákovics Patrik a No Limit 7 gálán - eredmények

VidakovicsSelimovicNoLimit7

A No Limit 7 gálán, egy nagyon kemény meccsen, tisztes helytállás után, de sajnos alulmaradt Vidákovics "Titán" Patrik a pontozólapokon a nála jóval nehezebb, 86 kg-os Mesud Selimovic ellen. Amit tudunk, hogy az első menet Patriké volt, a második egál, a harmadikat Selimovic vitte, aki így pontozással nyert. Patrik bunyója egyébként állítólag mindenkinek nagyon tetszett. Csatát veszthettünk, de nem háborút - Patrik biztosan rengeteget tanul ebből is és még jobb formában, még nagyobb sikereket elérve tér majd vissza!


További képeket a gáláról itt láthattok.

FRISSÍTÉS! A meccs videója:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=93Znkp0SL2Y?feature=player_detailpage]

FRISSÍTÉS #2! Patrik személyes beszámolója!

Csütörtök reggel, Július 14.-én indultunk Boszniába, hogy teljesen ki tudjam pihenni magamat a pénteki mérkőzésre. A szállás egy igényes főút-menti motelben volt, amivel egyébként teljesen meg voltunk elégedve. A Dzevad Poturakék által létrehozott, igen színvonalas gála egy több ezer ember befogadására képes sportcsarnokban lett megrendezve, nagy kivetítőkkel, helyi TV csatornák jelenléte mellett. Már a harcosok bevonulása jelezte a közönségnek, hogy egy igen komoly gála fogja kezdetét venni. A versenyzők a lelátókon, a mérkőzések sorrendjében jelentek meg, ami igen csak feldobta a hangulatot. Összesen hét meccs volt, amiből a miénk, Mesud Selimoviccal a negyedik helyre került.


 

A mérkőzés jól kezdődött, az első menetben domináltam, több tiszta ütést be tudtam vinni, valamint a sarokba is sikerült szorítani ellenfelem, ahol meg tudtam szórni ütésekkel. A második menet felétől elkezdett megtörni a lendületem és már nem bírtam úgy támadni, mint az előzőben. Besavasodtak az izmaim, az ütéseim belassultak. Ezt érezve Mesud is erőre kapott, és elkezdett belehúzni. Főleg a testütései, valamint a jobb lábas forduló rúgásai voltak erősebbek.


 

Az egyik ilyen rúgás betalált kesztyűre, ami a szemembe ment, ettől pedig homályos lett a látásom. A meccs sajnos, pontokkal ugyan, de az ő irányába dőlt el. Úgy érzem ezen a mérkőzésemen én voltam a saját magam legnagyobb ellensége, ugyanis a 2. menetre elég görcsösen mentem ki, a levegőt se a megfelelő módon vettem, mint ahogy az edzésen gyakoroltam, és ez is közrejátszhatott.


 

Persze a nagy súlykülönbség is nyomhatott a latba. Éreztem, hogy az eddigi ellenfeleimtől jóval nagyobbakat ütött, így nagyobb hangsúlyt kellett fektetnem a védekezésre is. Sajnos ez a mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, de tanultam belőle, és készülök a következő megmérettetésre.


 

Köszönöm a felkészítést edzőmnek, Mezőfi Andrásnak, illetve egyúttal a lehetőséget, a szervezői és menedzseri munkát is Schäfer Alexandrának!