Amerikába jöttem – Mihályfi Ákos (4. rész)

A negyedik - záró részt - olvashatjátok Mihályfi Ákos amerikai túrájáról, melynek végén a bjj Masters Világbajnokságon vett részt szombaton.


gi_couture_borító


Ákos az elmúlt részekben a kint töltött időszakról és a verseny előtti felkészülésről írt nekünk, most azonban már közvetlenül a verseny utáni gondolatait olvashatjátok.


"Sajnos kiestem az első merkőzésen, mert túl magabiztos lettem, hogy vezettem 4:0-ra. Bár én úgy gondolom, a földre vitelért is járt volna 2 pont. A vezetés biztos tudatában sub-olni akartam, persze itt hibát követtem el ezzel. Hagynom kellett volna a "passzív" munkát, és így nyerni, majd menni a következő mérkőzésre! Ez az emberke szinte ugyanazt a játékot játszotta a döntőig, ott pedig fojtásal fejezte be. Pár szót váltottunk a végén. Gyenge vigasz,de gratulált. A legjobb legnehezebb meccse velem volt. Természetesen nem állok meg, folytatom a munkát. Sok biztato szót kaptam... Na és persze bízom a támogatokban is, hogy látnak fantáziát egy 44 éves sportemberben! A válogatott, szponzori pólómat szeretném aláíratni neves UFC fighterekkel és edzőkkel, majd ezt a árverérsre bocsájtani..."


Nem úgy sikerült tehát a verseny, ahogy azt előzetesen tervezte Ákos, de őt is ismerve, biztosak lehetünk benne, hogy nem torpan meg itt, és hamarosan újra a dobogón láthatjuk majd!