Helyzetjelentés - Fábián Kristóf

Fabian-Kristof-profil2-ellenfelem

Helyzetjelentés című, állandó rovatunkban az oldalunkon már korábban bemutatott, bemutatkozó sportolókat szólaltatunk meg, akik - ahogy most Fábián Kristóf is - a legutóbbi interjú óta eltelt időszakról, versenyekről, esetlegesen elhódított bajnoki címekrők, övekről és egyéb érdekességekről mesélnek nekünk. Kövesd nálunk, az ellenfelem.hu-n nyomon kedvenc harcosaid pályáját, eredményeit! Következzenek Fábián Kristóf szavai!


"Üdvözlök minden kedves ellenfelem.hu olvasót!


A bajai verseny után még a nyáron sikerült egy WAKO K-1 magyar bajnoki címet nyernem 71-kgban, utána megkezdtem a felkészülést a thaiföldi IFMA világkupára, de egy kézrepedés meghiúsította ezt az utat. Szerencsére már rendben van a kezem, és jól halad a felkészülés az őszi megmérettetésekre is.


Elsőként szeptember 27-én indulok csatába majd, mégpedig a Fight Nigh Hungary gálán, egy négyes torna keretében. Ezután jön majd október végén a Harcosok Klubja rendezvény, ahol profi muay thai magyar bajnoki címmeccset vívok Sebők Máté ellen.


A felkészülést főleg Jászka Krisztián segítségével és a klubunk feltörekvő versenyzőivel végzem, de nagyon örülök annak is, hogy újra sikerült tető alá hozni folyamatos, minőségi sparring edzéseket is rutinos, sikeres ökölvívó, mma-s, kempos és más thai-box klubok versenyzőivel.




[caption id="attachment_8445" align="aligncenter" width="504"]Fabian-Kristof-sparring-kep Sparring után[/caption]

A Vita Gym-ben, a szeptember kezdetével ugrásszerűen nő az új jelentkezők és a visszatérők száma is, úgyhogy az őszt már heti 7-8 csoportos edzéssel indítjuk. Az őszi szezon nem csak nekem lesz eseménydús, hanem fiatal bunyósaink számára is, hiszen szeptember 12-én a WKF magyar bajnokságán öt versenyzőnk is részt fog majd venni, a Harcosok Klubja rendezvényére pedig még nagyobb létszámmal készülünk!"


Köszönjük Kristóf, hogy időt szakítottál ránk és segítettél, hogy mindenki képbe kerüljön. Sok sikert kívánunk az év hátralévő részére és természetesen azon túl is!