Heti összefoglaló

Az ősz első hete az évszakhoz meltó időjárással köszönt be, de a küzdősportok szerelmeseinek nem lehetett borús a kedve, hiszen ezen a héten is volt esemény bőven, amivel szolgálhattunk Nektek portlálunkon, és ha vasárnap, akkor heti összefoglaló a hét legfontosabb híreivel és eseményeivel.


IMG_0866


A hétfőt Mihályfi Ákos újabb, immáron harmadik élménybeszámolójával kezdtük. Ákos Las Vegas-ban készült a hétvégén lezajlott bjj Masters Világbajnokságra, ennek eredményéről lentebb olvashattok majd. Délután egy élő legendával, Fedor Emelianenko-val folytattuk, aki az év végén újra visszatér az MMA világába! Este Karacs Attilával készült interjúnkat elevenítettük fel.


karacs


Kedden a veterán judo Világbajnokság első napjának eredményeit hoztuk a déli harangszó mellé, ezt követően edzettünk egyet, a nyak megerősítésére fókuszálva. Zárásként sportpszochológia volt a téma, benne 5 hiba, amit elkövethetsz a felkészülésed során.


Szerdán már aranyéremről számolhattunk be a veterán judo Világbajnokságról, ahol Sinka Szabolcs állhatott a dobogó legtetejére. Ajánlottunk egy versenyt is a figyelmetekbe, október 3-án Nyílt Brazil Jiu-Jitsu Bajnokság lesz Debrecenben. A nap zárásaként mozogtunk kicsit, a lábmunka alapjait vettük górcső alá.


Csütörtökön egy éles kritikát hoztunk a tízóraihoz, amit Rácz Félix fogalmaztott meg a hétvégi szentesi bokszgálán látottakhoz. Estére a hétvégi Fight Night Hungary gálához kapcsolódóan a Horváth Istvánnal készített interjúnkat tartogatttuk Nektek.


fishbone


Pénteken újra írtunk Szmolka Nikiről, aki a szombati junior birkózó Országos bajnokságra készült, ahol aztán ezüstérmet szerzett. Majd arról számoltunk be, hogy Borics Ádám újra az FFC-ben léphet ringbe október 23-án. Este a friss párosításokat és egy Rehák György interjút olvashattatok szintén Fight Night Hungary 3 gálához kapcsolódóan.


Szombaton a közelgő - és már lezajlott - földharc versenyek kapcsán az ujjak beszalagozását néztük át újra. Délutánra a küzdelem előtti állapotról olvashattatok, arról, hogy mi zajlik le egy harcos fejében a küzdelem napján. Zárásként egy újabb részt láthattatok a Phuket Dreaming második évadából, melynek címe a Bónusz gép lett.


Vasárnap, azaz ma Mihályfi Ákos Világbajnokság utáni gondolatait olvashattátok. Illetve hírt adtunk arról, hogy az idei TEK gálát a rendőrség a rendkívüli szolgálati feladatok ellátására való tekintettel elhalasztotta, és várhatóan a jövő év elején pótolja majd.


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség