Laki és Baranyi elszánt

Szeptember 19-én túlzás nélkül az egyik legjobb gáláját tervezi tető alá hozni Szentes városában a Felix Promotion, ahol a vállalkozás két feltörekvő reménysége, Laki Róbert és Baranyi Richárd is kötelek közé lép.


baranyi_richard-ellenfelem


Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő eseményen a veretlen pehelysúlyú Magyar Bajnok, Laki Róbert (9 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) grúz ellenféllel, Nugzar Chavchavadze-val (10 győzelem, 3 vereség) nézhet farkasszemet a Dr. Papp László sportcsarnokban felállításra kerülő ringben. A hat menetre tervezet párharcot nagyon várja a kecskeméti versenyző: „Már régen nem bokszoltam, és már nagyon várom , hogy ringbe szólítsanak” - fogalmazott Laki. „A nyári szünet alatt volt időm feltöltődni, és újult erővel, nagy kedvvel álltam neki a kemény munkának. A grúz sem fog megállítani!”


feroboxplakát_szept19


A Felix Promotion félnehézsúlyú reménysége, Baranyi Richárd (12 győzelem, 1 vereség) nem pihenhetett olyan sokat, mint Laki, hiszen a nyár elején ő Budapesten lépett a tettek mezejére, ahol a WBF nemzetközi bajnoki öve mellett a súlycsoport honi trónját is elhódította – méghozzá egy látványos kiütéssel. Szentesen egy kenyai ellenfél vár 25 éves kecskeméti öklözőre; az Afrikai Bokszunió bajnoka, Daniel Wanyonyi (21 győzelem, 7 vereség, 2 döntetlen) .


„Karrierem eddigi legjelentősebb mérföldköve volt a WBF öv megszerzése, de nem szeretnék itt megállni” - jelentette ki Baranyi. „Kellemes emlékeim vannak Szentes városáról, háromszor bokszoltam itt, mindannyiszor győztesen hagytam el a ringet. Nem engedem, hogy Wanyonyi letereljen az utamról!”
A szentesi bokszgála programja – a fentieken túl - igen erős lesz, hiszen a magyar profi boksz krémje fog küzdeni; a főmérkőzésen a kispehelysúlyú WBO #4, WBA #10 helyezettje Bedák Zsolt is szorítóban lép egy tíz menetes mérkőzésen, de mellette olyan közönség kedvencek is láthatóak lesznek, mint a veretlen cirkálósúlyú Magyar bajnok Szellő Imre, a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs, a debütáló Darmos József, és a WBO középsúlyú Ifjúsági bajnoka, Nagy Lajos Márk is.


A rendezvény helyszíne a Dr. Papp László Sportcsarnok lesz, ahol mindig lelkes, telt házas közönség előtt lépnek ringbe a magyar hivatásos ökölvívók. Az eseményt a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben, így a rendezvényt minden magyar sportrajongó figyelemmel követheti.


/forrás és fotó: Felix Promotion/