Heti összefoglaló (72.)

Eseményekben és eredményekben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött a magyar küzdősportok területén. Hétről hétre tudunk beszámolni érmekről, és külföldi sikerekről portálunk hasábjain. Ez most sincs másként. Ezek mellett a szakmai jellegű írások sem maradhattak el. Nézzük, miről volt szó az elmúlt vasárnap óta oldalunkon. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn egy videós beszélgetést mutattunk be Nektek, melyben Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője beszélt az iroda versenyzőivel kapcsolatos aktuális dolgokról. Este a túledzettség fogalmát jártuk körbe, és átvettünk néhány alap dolgot, mellyel elkerülhető, ez a sérülékeny állapot.


Kedden a hétvége egyik hazai rendezvényét, a birkózó Magyar Nagydíjat ajánlottuk figyelmeketkbe. Este egy beszámolóval szolgáltunk az előző hétvégi Zen Bu Kan Kempo Téli Edzőtáborból.


Szerdán edzéshez kapcsolódóan a földharccal foglalkoztunk, mégpedig a drillek gyakorlásával bábu segítségével. Zárásként a hétvége másik fontos hazai versenyéről írtunk, az amatőr muaythai Magyar Bajnokságról.


Csütörtökön a középpontban elsőként Szabó Franciska volt, az U23-as Európa-bajnok cselgáncsozó az olimpiai szereplést tűzte ki idén célként. Folytatásban beszámoltunk róla, hogy a korábban portálunk által is megszólított Semmy Schilt átesett egy műtéten, a lábujjait operálták meg, a sok évnyi kemény küzdelem nyomait igazították meg. Este a tavaly slágermérkőzéséről írtunk, a Canelo vs Khan összecsapásról, amit májusban rendeznek majd.


SzabóFranciska


Pénteken mi is beszámoltunk a hét magyar sportszenzációjáról, aláírták a Bedák vs Donaire mérkőzés szerződését, ennek értelmében már biztos, hogy Zsolti ringbe szállhat a WBO világbajnoki övért!  Majd olvashattátok, hogy a hétvége sem unatkoznak majd judósaink, Párizsban lépnek tatamira 11 magyar versenyző. Este kicsit szakmaibb vonalra eveztünk, az alapállás kialakításáról az MMA-ban témával.


Szombaton, a hétvége első napján a Debrecenben zajló ökölvívó Bocskai Emlékversenyről írtunk, ahol négy magyar versenyző is döntőbe jutott. A napont egy muaythai dokumentumfilmmel koronáztuk meg, a Phuket Dreaming sorozat Álmokat árulni című részével.


Vasárnap még mindig volt miről írni, hiszen a birkózó Magyar Nagydíj, az Amatőr Muaythai OB és a párizsi Judo Grand Slam eredményei is hátra voltak. Ezen utóbbiról jelen cikkünk írásakor még nem álltak rendelkezésünkre friss információk.


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség