Heti összefoglaló (74.)

Minden vasárnapunk fix pontja a Heti összefoglaló, melyben - mint már jól tudjátok -  a hét legfontosabb híreit és cikkeit gyűjtjük Nektek egy csokorba, hogy ne maradjatok le semmiről. Ezúttal sem lesz ez másként! Ez a Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn elsőként arról olvashattatok, hogy Vér Gábor aranyérmet szerzett az ausztriai Oberwartban rendezett judo European Openen. Este a Mesterek csatája 2. felvonását harangoztuk be, amit Erdős József és Hajdu Gábor vív majd február 27-én a Harcosok Klubja 21. gálán!


Kedden ugyancsak a hétvégéről hoztunk még néhány eredményt A Karlovac Openről tértek haza nagyon sok éremmel a magyar versenyzők. Sport coaching jutott még erre a napra, benne Bánóczi Péter újabb írásával, Feltárás és felszámolás címmel.


Szerdán a Felix Promotion hétvégi gálájához kapcsolódóan Harcsa Norbertről olvashattatok, aki harmadik profi mérkőzésén a grúz Robizon Omsarasvili-vel csapott össze. A Technikák rovatunkból hoztunk még egy részt ismét, a Terhelések különböző irányból részt Fekete Dániel állította össze.


harcsa_millenaris


Csütörtökön ugyancsak a hétvégi bokszgáláról olvashattatok, egy másik főszereplő a kecskeméti Laki Róbert volt a téma. Egy szakmai cikk maradt még erre a napra, a Ground and Pound (GNP), földharc az MMA témakörben.


Pénteken Max Carvalho mester nyíregyházi szemináriumáról tudtunk Nektek beszámolót hozni, Győrfi Károly jóvoltából. Ezt követően kitértünk az alapvető vitaminokra, melyekre az edzés mellett a szervezetünknek szüksége van, és pótlásuk nagyon fontos.


ART_MMATraining3-1000x500


Szombaton folytattuk a salgótarjáni gála beharangozását, a cirkálósúlyú Szellő Imre kiütést ígért szombat estére. A pihenéshez új rovatunk, a Harcosok mozija második részével kívántunk hozzájárulni, benne az Ip Man 2 ajánlójával.


Vasárnap az eredményeken volt a hangsúly. A Felix Promotion salgótarjáni gáláján túl birkózóink dániai szerepléséről is beszámoltunk Nektek.


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség