Bozai vs Tóth II. - Visszavágó a Millenárison

Bozai vs Tóth II! A Felix Promotion tavaly októberben remek teltházas eseményt hozott tető alá a Millenáris Teátrumban, így nem véletlen, hogy a vállalkozás fél évvel később, 2016-ban is visszatér a sikeres helyszínre, méghozzá egy minden eddiginél nagyobb volumenű rendezvénnyel.

Bozai vs Tóth

Az M4 Sport csatorna által élőben közvetítésre kerülő esemény egyik főmérkőzése az a Bozai vs Tóth visszavágó, amit a szervezők 10 menetre írtak ki és már most komoly várakozás előz meg!


Kötelek közé lép hazánk legmagasabban rangsorolt profi ökölvívója, a cirkálósúlyú Magyar bajnok Szellő Imre (11 győzelem, 0 vereség), a félnehézsúly Magyar és a WBF nemzetközi bajnoka Baranyi Richárd (15 győzelem, 1 vereség), a középsúlyú Harcsa Norbert (3 győzelem, 0 vereség), az ugyanebben a súlyban versenyző, veretlen Pintye Szabolcs (11 győzelem, 1 döntetlen) mellett a nagypehelysúlyú Magyar bajnok Kovács Zoltán, illetve a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs is. A közönség szintén láthatja majd Tar Pétert, Darmos Józsefet, Törteli Balázst, Berki Ferencet, Kis Mátét és Micskó Sándort is.


A Felix Promotion a következő hetekben folyamatosan hozza majd nyilvánosságra a teljes programot. Bővebb információt, valamint a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, a vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.comoldalon lehet találni.


/forrás: felixpromotion.hu/