Harcosok mozija – Ip Man 3

Harcosok mozija - Ip Man 3



Ip Man 3 a Harcosok mozijában! Egész héten edzettél, esetleg egy versenyen is túl vagy? Lefáradtál és inkább csak kikapcsolódnál, átengedve a terepet másoknak a pofonok kiosztása terén? Rovatunk pontosan ebben próbál segíteni nektek!

Harcosok mozija rovatunk ezen részében a wing chun mester, Yip Man életét Donnie Yen főszereplésével bemutató trilógia befejező részével folytatjuk, melyről elöljáróban elmondhatjuk, hogy hozza a korábbiak magas színvonalát. Az Ip Man 3 (2015) rendezője ismét Wilson Yip volt, az akciókoreográfus pedig a szakma talán legnagyobbja, Yuen Woo-ping, akinek a korábbi Donnie Yen filmek, többek között a Jet Li-féle Fist Of Legend, a Tigris és Sárkány, a Kill Bill és a Mátrix filmek látványos harcművészeti jeleneteit is köszönhetjük.


A film előzeteseiből már többen láthattátok, hogy Mike Tyson is bekerült, de felbukkan Yip Man legismertebb tanítványa, Bruce Lee karaktere is! Az előző részekhez képest a harmadikban a megszerzett életbölcsesség, a család kerül előtérbe. A történet csak részben hiteles, mivel nem dokumentumfilmet akartak csinálni a készítők, így belefűztek kitalált elemeket is.


Nagyszerű, szórakoztató ksi filmről van szó, mely Bluray-en is kijött már! Jó kikapcsolódást!


A részletes ismertetőt a Keleti Szél oldalán, ITT olvashatjátok.


https://www.youtube.com/watch?v=_wUcbN34leM