Harcsa Norbert továbbra is magabiztos

Az amatőr válogatott korábbi félnehézsúlyú alapembere, hivatásos pályafutása negyedik mérkőzésén lép kötelek közé, a hozzá hasonlóan veretlen német/örmény Anatoli Hunanyan (7 győzelem, 0 vereség – 4 KO/TKO) ellen.

harcsa_millenaris

„A következő ellenfelem, valóban egy jó teszt lesz, mivel egy veretlen bunyósról beszélünk” - fogalmazott Harcsa.


„De úgy gondolom, hogy nem szabad Hunanyan-nak gondot okoznia, ha komoly céljaim vannak. Márpedig komoly céljaim vannak! Félreértés ne essék, nem becsülöm le, mert remek ökölvívó, de nem hiszem, hogy profiként bokszolt már hozzám hasonlóval.”


Harcsa tavaly októberben, az áprilisi gála helyszínén debütált a profik között, remek mérkőzésen.


„Most is nyerni szeretnék, látványos bunyót bemutatva. Meccsről-meccsre jobban érzem magam és az elvégzett edzés munkának köszönhetően az önbizalmammal sincs gond! Annyit ígérhetek, hogy akik kilátogatnak a helyszínre az én meccsemet is megnézni, vagy leülnek a televízió elé, azok nem fognak unatkozni.” - jelentette ki határozottan a 28 esztendős kiválóság.


Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán kötelek közé lép még hazánk legmagasabban rangsorolt profi ökölvívója, a cirkálósúlyú magyar bajnok Szellő Imre (11 győzelem, 0 vereség), a félnehézsúly magyar bajnoka Baranyi Richárd (15 győzelem, 1 vereség), a középsúlyú Pintye Szabolcs (11 győzelem, 1 döntetlen)mellett a nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán „Caramel” és a volt válogatott kétszeres EB érmes Darmos József. Továbbá hatalmas presztízscsatákra van kilátás, ugyanis megrendezésre kerül a Bozai-Tóth visszavágó, a Törteli-Tar, valamit a Máté-Egedi összecsapás is.


felixpromotion_millenaris


A Felix Promotion a következő hetekben folyamatosan hozza majd nyilvánosságra a teljes programot. Bővebb információt, valamint a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket a www.felixpromotion.com webcímen, illetve az esemény facebook-os oldalán lehet találni.


/forrás: felixpromotion.com/