Heti összefoglaló (77.)

Gálák, érmek, eseményajánló és interjúk, háttérben pedig egy készülő meglepetés. Ezekkel a témákkal egészen biztosan találkozhattál, ha követtél minket ezen a héten. Ha pedig valamiről lemaradtál volna, akkor ezen a vasárnapon is bepótolhatod. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn edzéssel hangoltunk erre az angolosan esős hétre, a bulgarian bag-et segítségül hívva. A hétvége egyik fő eseménye a II. Zen Bu Kan Kempo Hungarian Open volt, melyről nálunk is olvashattatok egy beharangozót.


Kedden az elmúlt hétvégén az Irish Open-en összegyűjtött magyar érmeket vettük leltárba. Délután a Felix Promotion következő - fővárosi - gálájról csepegtettünk információkat. Ami biztos, hogy Bozai Gyula és Tóth Tamás újra összecsapnak. A sikerek útján sorozatunkban most Bereczki Dominikkal beszélgettünk.


Bereczki_Dominik-1


Szerdán már éremről tudunk hírt adni. Sastin Marianna bronzérmet szerzett a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokságon. Tegnap Debrecenben fektette le a tatamikat a Global Grappling csapata, hogy megrendezze az idei debreceni grappling bajnokságot. Jutott még programajánló erre a napra. A Muaythai Mania 10. gálájáról beszélgettünk Skrobár Róberttel.


Csütörtökön ismét a terem fele vettük az irányt, ugrálóköteleztünk kicsit. Maradva a szakmai vonalnál a Ground and Pound cikkünk folytatásaként megnéztük, hogy miként működik a gyakorlatban. Segítségünkre Firas Zahabi volt.


Pénteken újabb hírekkel érkeztünk Lettországból. Galambos Ramóna is felállhatott a dobogó harmadik fokára a birkózó Európa-bajnokságon. A dolgos hétköznapok zárásaként egy legendás mérkőzést néztünk meg. Rampage és Chuck Liddell összecsapását a Pride 23-ról.


rampage_vs_liddell_1


Szombaton mi is közöltük, hogy hazánk rendezheti jövőre az U23-as birkózó Európa-bajnokságot. A helyszín Szombathely lesz. Beugróként szerepelt Furkó László Lengyelországban a Spartan Fight 2 gálán, ahol sajnos végül lábfeszítéssel kikapott ellenfelétől, Alan Langer-től.


Vasárnap


Vasárnapra már a szombat esti gálák eredményeiről is sok mindent tudni lehetett. Természetes, hogy a Heti összefoglaló nem mehetett el ezen eredmények mellett! A Küzedelem Napja gálán, Gyulán az Energy Gym harcosai kiválóan teljesítettek. Flack Márk K-1 3:0, Priskin Nikolett K-1 2:1 arányban, Papp József K-1 3:0-ra, Géczei Róbert K-1-ben pedig, az est főmérkőzésén 3:0 pontozással nyert!


De hatalmas volt a hangulat Mosonszolnokon is, a Muaythai Mania 10., jubileumi gáláján is! A ReGym versenyzői, Szána Patrick és Rehák Márk meggyőző fölénnyel nyertek ellenfeleikkel szemben, de a hat meccsen a nézők tényleg mindent láthattak, ami erre a szép sportágra jellemző. Vérből, drámából, izgalmakból nem volt hiány, melyet minden szónál jobban bizonyít az Albrecht Péterről meccse után készült fotó (ld. lentebb). Amit biztosan tudunk cikkünk írásakor, hogy Spéth Norbert és Bereczki Dominik egyhangú pontozással győzedelmeskedtek! Gratulálunk mindenkinek!


Akinek pedig még ez sem lett volna elég, annak elárulhatjuk, hogy a Combat-Sport (amatőr WOMAA K-1) Országos Bajnokságon is tegnap volt, Zalaegerszegen. Az  Unicentral Bulls hat fővel képviselte magát, négyükből pedig Országos bajnokot avattak. Elsők lettek: -85 kg Balázs Péter, -80 kg Etseyatse Dávid, -65 kg Grónai Sándor, -55 kg Schwéger Tímea. Ezüsttel tértek haza: -75 kg Horváth László, -55 kg Kuti Lilla.  Gratulálunk a Csapatnak és a felkészítő edzőknek, Csányi Jánosnak és Nardelotti Zoltánnak!


Hogy ne csak az eredményekről legyen szó, a sokaknak valószínűsíthetően lassú vasárnap délutánra egy jó kis filmajánlóval is jöttünk Harcosok mozija rovatunkban, melyet a Keleti Szél oldal segítségével hozunk nektek hétről hétre - ez az Ip Man 3, melyben Mike Tyson is szerepet kapott!


Albrecht-Peter-MTM10


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség