Heti összefoglaló (79.)

Az ünnepi hétvégén sem maradhat ki a Heti összefoglaló, melyben ezúttal is a hét legfontosabb híreit és történéseit foglaljuk össze Nektek egy csokorba.

IMG_0866

Hétfő a programajánlók napja volt, először a Full-contact Karate Magyar bajnokság beharangozójával kezdődött, majd a Fight Night Hungary negyedik felvonásával folytattuk.


Kedden a hétvégi Esztergem-Kertváros Kempu Kupa eredményeivel indult, amit a Muaythai Mania 10 videós összefoglalója követett.


Szerdán Tóth László mesélt nekünk a szombati WBA világbajnoki címmérkőzéséről, amit egy újabb programajánló követett, a három napos budapesti Luta livre szeminárium, amire mi is kilátogattunk, és később erről bővebben be is számolunk majd Nektek. Egy szakmai cikk maradt még erre a napra, az ütőerő növelésének módjait jártuk körbe.


tóth_laci_wba_címmeccs_borito


Csütörtökön Harcsa Norbert néhány gondolatát osztottuk meg Veletek a közelgő Felix Promotion gála kapcsán, ahol Norbi a negyedik profi mérkőzését vívja majd. Egy legendás mérkőzést is hoztunk, Arturo Gatti és Wilson Rodriguez csatáját. Kovács Alexandra egészen hihetetlen teljesítményéről is beszámolt nekünk, a portugáliai World All Style Championship versenyen 5 kategóriában végzett az első helyen!


Pénteken a hétvége egyik fő eseményéről írtunk, Fábián Melinda címmérkőzést vívott Csehországban a GCF 34 gálán, ahol még Furkó László is ketrecbe lépett. Melinda sajnos pontozással kikapott, de Laci győzelemmel térhetett haza. Itthon sem maradtuk program nélkül, Pápán a Koko Gym rendezett küzdőport gálát, immáron hatodik alkalommal. Hortobányi Gábor készített újabb interjúnkkal szolgáltunk a hétköznapok zárásaként.


Fabian_Melinda-vs-Pudilova


Szombaton Karakas Hedvig bronzérme adott okot az örömre, Hédi Tbiliszben állhatott dobogóra. Pihenéshez egy muaythai dokumentumfilmmel próbáltunk hozzájárulni, a Légy a harcos első részével.


Vasárnap egy akciókkal teli összeállítással szolgáltunk, melynek főszereplője Gary Tonon volt, az "Oroszlángyilkos", a sarokfeszítések mestere!


https://www.instagram.com/p/BC-WOt6Qd78/?taken-by=ellenfelemhu

Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség