Újra Koko Gym gála Pápán

Sorban a hatodik gáláját rendezi Pápán a Korpics Gábor vezette Koko Gym!

Koko Gym gála borító

Hatodik alkalommal hívja össze a küzdősportért rajongókat a pápai Koko Gym csapata, hogy a klub tehetségei – másokkal kiegészülve – megmutathassák tudásukat a nagyközönségnek.


Az esemény kapcsán beszéltünk a főszervezővel, a pápai Koko Gym vezetőjével, Korpics Gáborral, aki elmondta, hogy az első gálát 2010-ben azzal a szándékkal hívták életre, hogy az egy évvel azelőtt alakult klub növendékei a város és a környék küzdősportért lelkesedő közönsége előtt is bemutatkozhassanak. Ez azóta már hagyománnyá vált, és idén is megrendezésre kerül, a korábbi helyszíneket kinőve, a Városi Sportcsarnokban, ahova ezúttal is 7-800 embert várnak most szombaton.


Gábor elmondta, hogy a párosítások összeállítása az elmúlt időszakban megszaporodott megbetegedések és sérülések következtében elég sok fejtörést okoztak neki.


Az este programja egy K-1 négyes torna köré épül majd, melynek mezőnyét Meszlényi Gábor, Floruta Levente, Sebestyén Dániel és Holczer Richárd adja majd. Mellettük a Koko Gym több tehetséges versenyzője is ringbe lép majd szombat este a pápai Városi Sportcsarnokban!


Koko Gym gála plakát



Az esemény Facebook oldala ITT érhető el, minden fontosabb információval!

Aki tehát valami harcos programra vágyna az ünnepi hétvégén, annak bátran ajánljuk, hogy látogasson el Pápára!