Ütközet után - Vidákovics Patrik!

Friss még a hír - a Bács Team harcosai, Vidákovics Patrik, Szlama Ferenc és Schnürlein Henrik Temesváron, a Danger Superfight gálán szálltak ringbe, román ellenfelekkel szemben!

Vidákovics Patrik

Patriknak egy kemény küzdelem után sikerült pontozással legyőznie román ellenfelét, ezzel gyaraptíva tapasztalatait, idei meccseinek és győzelmeinek számát. Ennek kapcsán kerestük meg és kérdeztük a Titánt! Ütközet után - Vidákovics Patrik!


"Egy héttel a III. Vikker Dániel Emlékgála után a Temesváron megrendezett Danger Superfight elnevezésű gálán vettünk részt a Bács-Teammel.


Pénteken volt a mérlegelés, a román ellenfelem 84 kg-mal mért be, én meg 81,5-tel.


Tíz mérkőzésre volt kiírva a gála, és mivel az ellenfelem nem a hazai klubban edzett, az első mérkőzést játszottuk. Nálam alacsonyabb, de jóval vastagabb, 23 éves srác volt.


A csarnok szinte tele volt román nézőközönséggel. Az első menetben keményen bekezdett, magas fordulatszámon pörgött, erős csapottjai és körívesei voltak.


Vigyázni kellett a rúgásaira, mivel több pozícióból is képes volt erőseket betalálni. Második menetben elkezdtem átvenni az irányítást, és a gongszó előtt pár másodperccel sikerült testütéssel megfogni. Rászámoltak, de szerencséjére jött a szünet. Harmadik menetben még volt adok-kapok, de azt a menetet is elvittem, így pontozással az enyém lett a mérkőzés.


Örülök, hogy külföldön sikerült pontozásos győzelemmel nyerni hazai ellenféllel szemben, főleg úgy, hogy nem voltam túl jó formában, mivel előző héten is volt két meccsem, így pedig nem tudtam túl sokat edzeni az elmúlt két hétben.


Következő tétmeccsem júniusban lesz, Dunaújvárosban. Ez egy a SUPER GP keretein belül megrendezett, 5x3 perces címmérkőzés lesz, ahova egyébként a múlt heti 4-es tornán kvalifikáltam magam."


Patriknak gratulálunk és reméljük, hogy mihamarabb viszont láthatjuk őt a kötelek között!