Heti összefoglaló (120.)

Sűrűsödnek az események, ahogy haladunk a 2017-es évben előre. Külföldi gálák, eredmények, dokumentumfilm és interjú is volt a héten. Mindezeket most egy cikkbe sűrítve elevenítjük fel. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a Graz-ban lezajlott Fight Cup XII. gála magyar eredményeit mutattuk be. Beszámoltunk az ACB terjeszkedéséről is, akik az MMA és a kickbox után a bjj sportban is megvetnék a lábukat, amihez komoly neveket sikerült leigazolniuk. Este kiderült, hogy miként jutott a csúcsra korunk egyik legfelkapottabb harcosa, Conor McGregor.


Kedden a küzdősportolók egyik legrégebbi "edzőtársát", az ugrálókötelet vettük elő, mellyel számtalan módon lehet vele variálni a gyakorlást. Írtunk arról is, hogy Budapest Top Team visszatér Németországba, ahol ezúttal Fábián Melinda lép majd ketrecbe az Aggrelin égisze alatt.



Szerdán Andre Galvao gondolatait ismerhettétek meg arról, hogy mit is jelent bajnoknak lenni, és mitől lesz valaki igazi bajnok. Európa-bajnoki címe megvédésére készül Kovács Alexandra Szófiában. Vele készített friss interjúnkból az is kiderül, hogy miként tudod támogatni ebben őt!


Csütörtökön a túlzott fehérjebevitel káros hatásairól olvashattatok. Esti betekinthettetek azokba a módszerekbe, amikkel a mai top harcosok kiegészítik az erőnléti edzéseiket.


Pénteken az üres tudat állapotáról és a küzdősporthoz kötődő viszonyáról írtunk, bemutatva azt a jiu jitsun keresztül. Az Inside Glory második adását is megtekinthettétek még pénteken, ami ezúttal is tartogatott érdekességeket a rajongóknak.



Szombaton  Chris Eubank és Michael Watson 1991-ben lezajlott visszavágójának történetét mutattuk be, ami kis híján tragédiába fulladt.


Vasárnap többek között Chris Weidman harcos mentalitásról alkotott gondolatait olvashattátok, de ezen a napon két kiváló sportolónk, Fábián Kristóf és Spéth Norbert is próbára tette magát. Méghozzá ökölvívásban! A nap igen sikeresen alakult a két válogatott thaiboxosnak, hiszen Kristóf egy szép, egyhangú pontozásos győzelmet aratott, az ökölvívásban magát először kipróbáló Spéth Norbi pedig egy harmadik menetes ko-t hozott össze! Gratulálunk nekik és klubjuknak, a Vita Gym-nek!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség