Heti összefoglaló (121.)

A sűrűsödő versenyekhez és gálákhoz igazodva a héten főként a szakmai anyagokra helyeztük a hangsúlyt. Persze, nem maradhatott el a programajánló sem, és egy egészen exkluzív Conor McGregor interjúval is szolgáltunk Nektek a hétvégén. Nézzük részletesen, hogy miről is volt szó az elmúlt hét napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn írtuk, hogy a pusztakezes harcok királya, Bobby Gunn február 17-én Roy Jones Jr. ellen lép kötelek közé. Ennek okán bepillantottunk a "Horog kapitány" pályafutásába is.


Kedden a Felix Promotion pápai gálájának beharangozását olvashattátok. Este egy szakmai cikkben a kötélmászást hasznosságát jártuk körbe a küzdősport szemszögéből.



Szerdán a cukorbetegség és az edzés témakörében hoztunk egy írást. Sokan élnek még abban a hitben, hogy a két dolog kizárja egymást. Pedig nem. A szakmaibb vonalat folytatva a ketrec technikáinak második részével zártuk a napot.


Csütörtökön a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség soron következő versenyét, a Turul Kupát harangoztuk be. A figyelmetekbe ajánlottuk ismételten a nagy sikert aratott - és már díjat is besöprő- Lovasíjász című filmet, amit már dvd-n is meg tudtok vásárolni.


Pénteken a bandázs fontosságáról esett szó. A viselése mellett a helyes elkészítés is fontos! Megnéztünk aztán 12 fontos muaythai drillt is, amivel könnyen fejleszthetitetk meglévő tudásotokat.


Szombaton egy rövid dokumentumfilm keretében ízelítőt kaptunk belőle, hogy milyen is harcosnak lenni. Ezen napon a Magyar Francia-box Savate Szövetség által rendezett V. Savate Open nemzetközi versenyen a Szigetszentmiklós-Tököl SE 4 aranyérmet szerzett. Csapatukból Olajos Enikő és Bakó Krisztián nagyot alkotott, Elszaszer Dávid pedig bemutató full-contact mérkőzésén győzött! Gratulálunk nekik!



Vasárnap egy igazi csemegével kedveskedtünk a Conor McGregor rajongóknak. Conor ugyanis szombat este egy exkluzív interjút adott, melynek szövegéből a fontosabb részleteket kiemeltünk Nektek.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség