Inside GLORY - A kulisszák mögött

Más szervezetek, harcosok példáját követve a GLORY is saját sorozat indításába fogott, mely bár nem igazán doku jellegű, mégis van benne sok érdekesség a rajongók számára. Ez az Inside GLORY! Nézzük!

Inside GLORY - GLORY 37 lead


Az 'Inside GLORY' első 5-8 percében egyfajta összefoglalót kapunk, melybe a szabályok átismétlése, a kezdetek is szerepet kapnak, de a súlycsoportokról is részletes információt kaphatunk a bajnokokkal, a 2016-os évvel és öv-cserékkel kapcsolatosan.


Ezt aztán egy kis technikai szegmens követi, melyben Joe Valtellini, korábbi GLORY harcos és Matt Embree, az egyik fiatal, feltörekvő titán beszélnek át pár mozdulatot Embree két meccse kapcsán, de a közelgő, Robin van Roosmalen elleni címmeccs is említésre kerül.


Ezután egy kis visszatekintő jön, hiszen hogyan is lehetne kihagyni a GLORY Collision gálát, Badr Hari és Rico Verhoeven összecsapását tavaly év végéről? A GLORY kamerái segítségével a kulisszák mögé nézünk itt is - láthatjuk Badr és Rico edzéseit, ismét mutatnak egy keveset a meccs előtti egymásnak üzengetésből, majd a felek farkasszemet néznek.


A GLORY Jason és Jahfarr Wilnist is bemutatja egy kicsit, hiszen sosem árt a reklám a saját harcosoknak. A Wilnis testvérek igen tehetségesek, de viszonylag ismeretlenek a szélesebb közönség előtt, így a GLORY igyekszik javítani a helyzeten és segíteni kicsit nekik, ami hosszabb távon mindenkinek kifizetődőbb.


Természetesen lesz miről beszélni legközelebb is, hiszen közeleg a GLORY 37, melyet január 20-án rendeznek Los Angeles-ben. Jason Wilnis Israel Adesanya, Robin van Roosmalen pedig Matt Embree ellen igyekszik majd megvédeni övét, de ott lesz még Yoann Kongolo, a mindig izgalmas nehézsúlyú Guto Inocente, Giga Chikadze és bemutatkozik a GLORY ringjében Victor Pinto is!


https://www.youtube.com/watch?v=tNrpuOFqapg