Kickbox - Hatalmas év lesz a 2017

A nemzetközi, főleg a kickbox terén jeleskedő szervezetek mind nagy dolgokat ígértek, ill szellőztettek meg 2016 során. Joggal reménykedhetünk, hiszen ilyen felhozatalból lesz mit válogatnunk bőven!


Vegyük sorra a szervezeteket, pletykákat, ígéreteket!


A GLORY 2017-re 18 gálát ígért be. Olyan új helyszíneket is megkörnyékeznek majd, mint Délkelet-Ázsiá és Latin-Amerika. Ezen kívül tervezik egy reality show elindítását is. Az UFC-nek - a világ legnagyobb MMA szervezetének - ez nem, hogy jót tett, de megmentette őket annak idején. Reméljük a GLORY-nak is beválik.


Ezen kívül láthatunk majd kínai harcosokat is a GLORY ringjében, előkerülnek a Pinto testvérek is, Zinedine Hameur-Lain és Ismael Londt pedig címmeccsen bizonyíthatnak majd saját kategóriájukban.


Az Enfusion 20 gálát ígér, olyan nevekkel, mint Buakaw, Yodsenklai, Superbon és Jomthong. Sőt, az Enfusion League-ben még Fabio Pinca is fel fog tűnni!


A Superkombat komoly nemzetközi kapcsolatainak, friss szerződéseinek köszönhetően a CBS Sports csatornára is felkerült, ahol 2017-ben 6 gálájukat adják majd. A nagy amerikai sport csatorna a CBS hálózat része, mely nagy lehetőség a Superkombatnak.




[caption id="attachment_14458" align="aligncenter" width="504"] Ernesto Hoost, Gnyálin István edző, Laszák Zoltán és Scott Coker, a Bellator elnöke.[/caption]

A Bellator Kickboxing ismét meglátogatja a 2016-os év helyszíneit, így nem csak Olaszország, Amerika kerül terítékre, de elvileg hozzánk is visszatérnek majd! Reméljük mielőbb láthatjuk Laszák Zoltánt és más magyar harcosokat a világszervezet ringjében! A Bellator idő közben a John Wayne Parral is leszerződött, így tán még hozzánk is elvetődik majd a legendás harcos!


A KOK (King Of Kings) szervezet két ciprusi gálát ígért be, de valószínűleg több gálát is produkálnak majd, hiszen az IBF kickbox és MMA gáláit 122 országba, majdnem 200 millió otthonba tudja eljuttatni kapcsolatai révén.


A Kunlun Fight 12 gálát ígért erre az évre a dél-kínai Hainan sziget legdélebbi sarkán fekvő Sanya városba, amit keleti Hawaii-nak is neveznek, mivel itt található Kína legszebb tengerpartja.


A másik feltörekvő kínai szervezet, a Glory of Heroes is beígért négy gálát, de a W5 is biztosan több show-val fog jelentkezni. Reméljük, hogy Vidákovics Patrik, esetleg Görbics Gábor, de más harcosaink is kapnak még meghívást! Ha minden igaz, még Giorgio Petrosyan is kötelek közé lép idén a W5 ringjében!


Ha lehet hinni, idén Gökhan Saki és Andy Ristie is visszatérnek, de Daniel Ghita is megszellőztette ilyen irányú szándékát. Egy biztos: sok látványos csata, nagy izgalmak várnak idén is a kickbox rajongóira!