Kron Gracie - Az örökölt út

Kron Gracie is belevágott a mostanában divatos dokumentumfilmek világába, és végig filmezték felkészülésének útját a Rizin évzáró gálájára.


Kron fiatal kora ellenére már komoly versenyzői múlttal rendelkezik. Mondhatnánk egyszerűen, hogy járja a Gracie-k útját. Ami azonban korán sem olyan egyszerű. Az elődök - főként apja, Rickson- nagyon magasra tették a mércét. A kis Kron ennek árnyékában felcseperedve vágott bele 2014-ben a jiu jitsu mellett az MMA-ba.


Egy-egy mérkőzése volt 2014-ben, és azt követő évben is. Tavaly azonban erre ráduplázott, a RIZIN mindkét gáláján ringbe lépett. Szeptemberben Hideo Tokoro ellen, míg az év végi eseményen pedig Tatsuya Kawajiri volt soron.


A szeptemberi meccs pikantériája volt, hogy Tokoro ringsarkában nem más állt, mint a "Gracie vadász", Kazushi Sakuraba! Kron mögött természetesen, édesapja, Rickson adta a tanácsokat. Így a mérkőzés ringen kívül és belül is egyaránt érdekesnek bizonyult. Kron egy hátsó fojtással röviddel az első menet vége előtt le is zárta ezt a történetet. Fókuszálhatott a decemberi ütközetre, aminek előkészületeit hivatott bemutatni ez a dokumentumfilm.


A forgatás 3 városon átívelt. Los Angales, San Francisco és Okinawa lesznek a helyszínek. Bepillanthatunk Kron mindennapjaiba, ahogy kis segítséggel megbirkózik a kávégép használatával. Ellátogatunk saját edzőtermébe is. A jól megvágott és összeválogatott képsorokhoz remek hangulatú zenék párosulnak. Kron humoros, és "gondolkodó" oldalát is igyekszik bemutatni. Íme az első rész:


https://youtu.be/x-cyfV8czeQ