Visszatér Pápára a Felix Promotion

Magyarország piacvezető bokszvállalkozása, a Felix Promotion február 18-án Pápa városában rendezi idei első élő televíziós eseményét.




[caption id="attachment_9112" align="aligncenter" width="504"] Szellő Imre ezúttal is ott lesz a ringben a Felix Promotion gáláján. /fotó: Felix Promotion/[/caption]

A Veszprém megyei város korábban igazán ikonikus helyszíne volt a honi profi bokszéletnek, hiszen olyan összecsapásoknak adott otthont, mint az itthon hatalmas érdeklődéssel várt Nagy János – Bognár László Magyar bajnoki párharc (2002), vagy a Gálfi András – Pierre Moreno WBO interkontinentális címmérkőzés (2000).


Rácz Félix vállalkozása 15 év után tér vissza Pápára, egy exkluzívnak ígérkező helyszín keretében. A főmérkőzésén Kovács Zoltán „Caramel” a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoki övét teszi majd kockára, de kötelek közé lép a WBO cirkálósúly nemzetközi bajnoka Szellő Imre, a váltósúly Magyar bajnoka, Törteli Balázs, Harcsa Norbert, Darmos József, Egedi Renátó, Kis Máté, Kispál Zoltán, Laki Róbert, és az eseményen debütáló helyi Németh Sándor.


A Felix Promotion rendezvényeit 2017-ben is a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport fogja élőben sugározni, így a február 18-i bokszgálát is.


Bővebb információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a szervező vállalkozás honlapját, melyet a www.felixpromotion.com címen lehet megtalálni.



/A Felix Promotion International sajtóközleménye/