Amerikai ellenfelet kapott Szellő Imre

A Felix Promotion szombati évadnyitó bokszgálája Pápa városában kerül megrendezésre, ahol a WBO nemzetközi bajnoka, a veretlen Szellő Imre is kötelek közé lép.


A 33 éves klasszis ugyan nem címmérkőzésen bizonyíthat, ám kemény ellenfél várja a ringkötelek között. Ellenfele az amerikai Garrett Wilson.


- Nyugodtan állíthatom, hogy Wilson profi pályafutásom egyik legveszélyesebb ellenfele. Igazi harcos, mindenhol győzni akar. De én is! - mondta Szellő. - Sokat dolgoztam edzőmmel, Bertók Róberttel, hogy a mostani, majd az elkövetkezendő mérkőzéseimen olyan formát mutassak, amivel eljutok a világbajnoki címmérkőzés kapujába. Erről az útról az amerikai fiú sem téríthet le!


A rendezvény főmérkőzésén Kovács Zoltán az olasz Nicola Cipolletta ellen védi WBO Europe övét. Kötelek közé lép még a váltósúlyú Magyar bajnok Törteli Balázs, Harcsa Norbert, Darmos József, Kis Máté és Kispál Zoltán. A rendezvényre a jegyek elővételben elfogytak, de az M4 Sport élőben közvetíti az eseményt február 18-án, szombaton 22.00 órai kezdéssel.



/A Felix Promotion International sajtóanyaga/