Bajnokok csapnak össze Pápán

A Felix Promotion február 18-án, Pápán rendezi idei első élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzésén a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoka, Kovács Zoltán teszi kockára trónját.


A nyírségi ökölvívó kihívója az olaszok bajnoka, Nicola Cipolletta (13 győzelem, 4 vereség, 2 döntetlen) lesz, vagyis az összecsapás során két olyan bunyós lép kötelek közé, akik egyaránt rendelkeznek valamilyen címmel – ráadásul Kovács nem csak a WBO Europe övét birtokolja, hanem Magyarország nagypehelysúlyú bajnoka is.


„Ami biztos, hogy most nagyon fáradt vagyok, hiszen ezen a héten van a csúcsterhelés, és Nagy Lajos nem ismer kegyelmet vagy irgalmat, ha munkáról van szó. Már nagyon várom a megmérettetést” – fogalmazott Kovács.


„Igazából minden rendben van a felkészülésemmel, bár kicsit megijedtem, amikor egy kisebb megfázás szaladt át rajtam. Tavaly februárban ugyanis hasonló betegség miatt nem tudtam bokszolni, most viszont hamar kimásztam belőle, és rendben folytatni tudtam az edzéseket.”


A talján kihívóról, illetve a várakozásairól Kovács a következőket mondta el:


„A Pápán rám váró ellenfél megint inkább elmozgásból, kontrákból dolgozó srác. Meggyőző teljesítményt várok magamtól, tiszta, kemény találatokkal. Jó formában leszek, és nem akarok kérdőjeleket hagyni senkiben! Hatalmas dolog, és nagyszerű érzés, hogy ismét én bokszolhatom a főmérkőzést. Remélem sokan szurkolnak majd nekem és csapattársaimnak, mind a helyszínen, mind az M4 csatorna képernyője előtt.”


A Felix Promotion pápai gáláján kötelek közé lép még a WBO cirkálósúly nemzetközi bajnoka Szellő Imre, a váltósúly Magyar bajnoka Törteli Balázs, Harcsa Norbert, Darmos József, Egedi Renátó, Kis Máté, Kispál Zoltán és Laki Róbert mellett az eseményen debütáló helyi Németh Sándor is.


A piacvezető vállalkozás rendezvényeit 2017-ben is a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport fogja élőben sugározni. Bővebb információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a szervező vállalkozás honlapját, melyet a www.felixpromotion.com címen lehet megtalálni.


/A Felix Promotion International sajtóanyaga/