Heti összefoglaló (123.)

Rangos hazai ökölvívó verseny és külföldön ringbe lépő magyar versenyzők. Ezekkel a témákkal mind foglalkoztunk a héten. Tekintsük át részletesen, hogy miről is volt szó az elmúlt 7 napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a 61. Bocskai Ökölvívó Emlékverseny mezőnyére vetettünk egy pillantást, amely indén is rendkívül erősnek bizonyult. Spéth Norbert volt az egyik külföldön ringbe lépő magyar versenyző a hét folyamán. Norbival a mérkőzés előtt beszélgettünk.




[caption id="attachment_8894" align="aligncenter" width="504"] Spéth Norbert akcióban[/caption]

Kedden beharangoztuk a Magyar Amatőr MMA Bajnokság idei első fordulóját, melyre már várják a nevezéseket a szervezők. A mérhető fejlődésről és a motiváció megtartásáról is cikkeztünk ezen a napon.


Szerdán a Felix Promotion következő, Pápán rendezendő gálájáról is hírt adtunk, ahol bajnok csap majd össze a bajnokkal.  A budapesti Bellator gála sajtótájékoztatója is ehhez a naphoz köthető, ahol természetesen szerkesztőségünk is képviseltette magát. Erről be is számoltunk aztán Nektek. Ezen a napon volt 20 éve, hogy Prince Naseem Hamed kiütötte Tom "Boom Boom" Johnson-t a 8. menetben, ezzel pedig megőrizte a WBO övét és elnyerte az IBF pehelysúlyú címét.


Csütörtökön újra a Bocskai Ökölvívó Emlékversenyről adtunk hírt. Sajnos az első nap nem indult túl rózsásan a mi szempontunkból. Albrecht Péter is ringbe lépett a héten, ő rá Trencsében várt a megmérettetés. Petivel szintén a mérkőzés előtt beszélgettünk. /Az eredményről lejjebb beszámolunk/



Pénteken már örömtelibb hírekkel szolgálhattunk Debrecenből. Érmekért léptek ringbe a magyar ökölvívók. Este az MMA egyik legendás alakjának, Pat Miletich-nek a pályafutásába pillantottunk bele, aki már akkor is több stílusban edzett, mikor a legtöbben még szinte azt sem tudták, mi az az MMA.


Szombaton már tudni lehetett, hogy három magyar ökölvívó vív döntőt a Bocskai Ökölvívó Emlékversenyen a délután folyamán. Néhány hangulatos képsorral emlékeztünk meg a régi Lumpinee Stadion-ról, a muaythai szentélyéről, ahol szinte a sport összes legendája ringbe lépett. Rossz hírek is jutottak erre a napra. Sem Spéth Norbert sem Földvári Judit nem járt sikerrel. Ahogy már korábban írtuk, Norbi Franciaországban, Földvári Judit pedig a WKN Girl Power tornáján lépett a kötelek közé.


Vasárnap  hírekkel szolgálhattunk! Albrecht Péter győztesen hagyta el a ringet Lukas Mandinec ellen a Trencsében rendezett Muaythai Evening gálán! A mérkőzést mint a gála összes profi mérkőzését Vojvoda György nemzetközi bírónk vezette így két magyar is örülhetett a ringben Skrobár Róbert szentendrei tanítványa győzelmének. Szlovák pontozóbírók előtt Sputti tökéletes muay thai technikákkal operált, pontos és erős kéztechnikákkal rendre megelőzte ellenfelét, sőt, többször a nála magasabb Mandót sikerült clinchből leborítania... Sputti végig dominált és egy szoros adok-kapok mérkőzésen, de jobbnak bizonyult!


Továbbá beszámoltunk a 61. Bocskai Ökölvívó Emlékverseny magyar eredményeiről. Összes hét éremmel zárták a mieink a Debrecenben rendezett versenyt.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség