Heti összefoglaló (125.)

Külföldön és itthon is zajlottak az események a héten, tatamin és ringben egyaránt. Ezek mellett programajánlót, interjúkat és eredményeket is olvashattatok a héten. A vasárnapi "leltár" ezúttal sem maradhat el. Ez Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a Felix Promotion pápai gálájának eredményeivel nyitottuk a hetet. Nagyszerűen sikerült a korosztályos magyar válogatott számára a Szófiában megrendezett kadet, junior és U21-es Karate Európa-bajnokság. Erről már délután olvashattatok. Helyzetjelentés rovatunk vendége most Nánási Fatime volt, aki nemrég birkózásban is érmet szerzett.


Kedden az Ausztriában rendezett judo European Open magyar eredményeit közöltük. A Glory aktuális gáláját is beharangoztuk, aminek fightcardja tartogatott néhány izgalmas párosítást.



Szerdán Braulio Estima adott néhány tanácsot ahhoz, hogy miként építsünk a nulláról megfelelő alapot brazil jiu jitsuban. Az Inside Glory legújabb részében betekintést nyerhettünk ezúttal is a kulisszák mögé, illetve a harcosok felkészülésébe is.


Csütörtökön a hétvégéhez kedvcsinálóként egy legendás mérkőzés is megtekintettünk, ez nem volt más, mint a Mark Hunt vs Ray Sefo ütközet 2001-ből. A Harcosok Klubja Versenysorozat Mesterek Viadala néven hozott össze egy négyes tornát, amira szombaton került sor az aTerem-ben. Az első elődöntő párosítása az Erdős József vs Tóth Csaba felvezetőjét olvashattátok este.



Pénteken felhívtuk rá a figyelmeteket, hogy idén is várjuk a csapatok bemutatkozását portálunkon. Ezt kvöetően a Mesterek Viadala másik elődöntőjének bemutatásával zártuk az estét.


Szombaton az egy hét múlva esedékes Magyar Amatőr MMA Bajnokság volt az első témánk. Nevezni március 2-án, éjfélig lehet majd. Ha már szó esett több alkalommal is a Glory 38 gáláról, akkor az eredményeket is megírtuk Nektek. Annyit elárulhatunk, hogy nagyon látványos este volt!


Vasárnap, - miután lassan, de biztosan közelít a tavasz - egy street workoutos cikket hoztunk.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség