W5 - Artem Pashporin vs Giorgio Petrosyan

A W5 idei első gáláján, ma láthatjuk először 2017-ben a doktort, amikor is Giorgio Petrosyan a veszélyes jelenlegi bajnok, Artem Pashporin ellen lép a kötelek közé 5 menetben egy gálán, melyen a szervezet három súlycsoportjának övéről döntenek majd!

Giorgio Petrosyan vs Artem Pashporin


A Nyizsnyij Novgorod-i muay thai iskolát képviselő Pashporin elég nehéz körülmények között kellett, hogy megmássza a W5 ranglétráját. A csúcsra vezető úton olyan nevek ellen kellett kötelek közé lépnie, mint Cosmo “Good Boy” Alexandre vagy Chris Ngimbi. Ráadásul velük egy négy fős tornán, ugyanazon az estén találkozott!


Ezúttal azonban a szokásosnál is nehezebb ellenfele akadt, a trónkövetelő Giorgio Petrosyan személyében. A "doktor" becenévre hallgató, olasz színekben versenyző harcos majd' 90 küzdelméből mindössze kettőt vesztett el. Petrosyant nem mellesleg sokáig a súlycsoporttól függetlenül legjobb kickboxosnak tartotta a szakma. Áprilisban a "doktor" már egy Bellator gálára hivatalos, de előtte még megpróbálja elhódítani Pashporintól a szervezet övét!


De a felvezető mérkőzéseken sem lesz hiány az izgalmakból! Mint fentebb említettük már, három címmeccset is láthatunk majd az este folyamán. Köztük olyan összecsapásokat, mint Vladislav Tuinov és Ali Cakir vagy Stanislav Kazantsev és a szerb Marko Adamovic találkozóját!


Tuinov még tavaly októberben, a W5 prágai gáláján (ahol Vidákovics Patrik is feltűnt) a 71kg-os kategória bajnoki övét gyűjtötte be Erkan Varol ellen, Kazantsev pedig meggyőzően tudott nyerni a holland Warren Stevelmans ellen.


Alexander Stetsurenko a magyar küzdősport-rajongók füleinek ismerős Vladimir Idrányival (Szlovákia) találkozik majd a 81kg-os kategória övéért, a holland Sergio Wielzen pedig az orosz Timur Nadrov-val döntenek a 61kg-os öv sorsáról egymás között. A teljes fight cardot ITT találjátok.


Nemzetközi sztárokból sem lesz hiány, hiszen a W5 nem másokat hívott meg magához a moszkvai “Dynamo Krylatskoe” sport palotába, mint Chuck Norrist, Don "The Dragon" Wilsont és Benny Urquidezt!


A gála magyar idő szerint délután 5-kor kezdődik, és a W5kick.tv oldalon követhetitek egy egyszeri, 10 Eurós összeg kifizetése után.


W5 Kitek - Petrosyan vs Pashporin poster