AYO Fighting - Kickbox győzelem Romániában!

A hétvégén a Nagybányán Szentgyörgyi Botond által rendezett AYO Fighting tournament profi gálán Kiss Balázs Áron győzelmet aratott egy aradi ellenféllel szemben!

AYO Fighting


A 21 éves Kiss Balázs Áron (Twins - Red Corner Gym) a jelenleg Románia területén fekvő Nagybányán rendezett AYO Fighting tournament profi gálán, élete első K-1 meccsén megosztott pontozással győzött az Energy Fight Club Arad harcosa, Marius Munteanu ellen.


A gála profi kickbox és boksz meccseket is felvonultatott és Katona Ferenc személyében a boksz "részlegben" is láthattak a nézők magyar versenyzőt. A kickbox szekcióban a több nagy szervezetet is megjárt Andrei Stoica és a Magyarországon már elég jól ismert Anghel Cardos is feltűntek. A legközelebb júniusban feltűnő Stoica egyébként kiütéssel nyert angol ellenfelével szemben. A meghívott sztárvendégek között olyan Románia-szerte ismert harcosok jelentek meg, mint Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu vagy Sebastian Cozmanca.


A magyar versenyzőket Éltető Péter, a Lion Muay Thai team vezető edzője szállította, aki pontozóbírói feladatokat is ellátott a gálán. A Stoica vs Davies meccset levezénylő Rebrei József felváltva vezették a meccseket Gergely Attila nemzetközi K1 bíróval. Gergely Attilának és Éltető Péternek ezúton is köszönjük az információkat!


MAIN CARD:


Profi kickbox (K-1 meccsek):


1. Marius Graunte (Scorpions Jászvásár) VS Adrian Petenchea (Knock Down Temesvár) - 65 kg
2. Dorin Stan (Tengu Kolozsvár) VS Imanol Rodriguez (Stormgym Luton, Anglia) - 75 kg
3. Anghel Cardos (Friends Gym Szatmárnémeti) VS Maxim Pleshko (Scorpions Jászvásár) - 75 kg
4. Kiss Balázs (Magyarország) VS Marius Munteanu (Energy Fight Club Arad) - 100 kg
5. Andrei Stoica (Bulls Fight Academy, Bukarest) VS George Davies (Stormgym Luton, Anglia) - 95 kg


Box:


1. Florin Cardos (Ayo Gym Baia Mare) VS Katona Ferenc (Magyarország) – 65 kg


AYO Fighting poster