Budapest Top Team - Érmek Csehországból is

A múlt héten számoltunk be róla, hogy versenyről versenyre járnak a Budapest Top Team harcosai. A hétvégén éppen Csehországban vadászták az érmeket!

[caption id="attachment_16408" align="aligncenter" width="504"]Budapest Top Team WMMAA lead fotó: Cseh MMA Szövetség[/caption]

Sűrű két hét áll a Budapest Top Team versenyzői mögött. Kempo Világkupa, Amatőr MMA Magyar Bajnokság és a hétvégén egy csehországi kiruccanás a WMMAA Open-re.


Érmek nélkül természetesen ezt a versenyt sem hagyták maguk mögött Peszlen Ferenc tanítványai. Jöjjön az ő összefoglalója:


"Nem indult jól a szereplésünk. Az első meccsünkön nagyon belejtett a hazai pálya - mondjuk ezt már lassan megszokhattuk volna arrafelé -. Ennek Tápai Ákos (-66kg) lett sajnos a szenvedő alanya. Suhajda Zoli (-71) egy kis pillanatra kihagyott és belenézett egy hátsó fojtásba.


A döntőben  Dan Shapiro (-66kg) nem tudta megismételni sajnos tornagyőzelmét, ezúttal be kellett érnie a 2. hellyel. Etelaky Lajos pedig az első WMMAA Cseh Open 77kg-os bajnoka lett! Végig nagyon magabiztos versenyzéssel.


Összességében tökéletesen rávilágított arra a verseny, hogy kinek mit kell fejleszteni. Valamint sikeresen visszaigazolta azokat változtatásokat amiket, az utóbbi hónapokban eszközöltünk a srácoknál. Köszönjük a lehetőséget a WMMAA Hungary-nak, valamint támogatónknak a Székely-Fight Budo Shop-nak!"



Mi pedig gratulálunk az elért eredményekhez!