Grappling Magyar Bajnokság 2017 - Beharangozó

Az év legfontosabb eseményéhez érkezett a G4 Grappling Liga. A hétvégén rendezik a idei Grappling Magyar Bajnokságot, ami ezúttal kétnapos lesz!

[caption id="attachment_13546" align="aligncenter" width="504"] fotó: Global Grappling[/caption]

A Pestszentimrei Sportkastély ad otthont az idén első alkalommal kétnaposra tervezett Grappling Magyar Bajnokságnak! A tavalyi rekordszámú nevezésnek köszönhetően az szervezők úgy döntöttek, hogy a 2017-es évi Magyar bajnokságot két napra osztják majd fel.


A szombati, első versenynapon a manó korosztálytól az ifjúsági 2. korosztályig küzdenek az érmekért a versenyzők, és vasárnap már a juniortól a senior korosztállyal bezárólag veszik birtokba a tatamit. Az érmeken túl a tét a kvalifikáció az UWW Grappling Európa- és Világbajnokságára!


A választható versenyszámok: Gi, NoGi és Combat Grappling, Kesztyűs Küzdelem és NoGi Open. A nevezések határideje március 8., éjfél! Másnap, 9-én még lehetőség nyílik a korrekcióra! A helyszínen történő nevezésre ezúttal sincs lehetőség!


A lebonyolítási rendszer mindkét nap az eddig megszokottak szerint fog zajlani. Reggel 8 órától mérlegelés, ezt követően 10 órakor megnyitó és a küzdelmek kezdete.


További információk és részletes versenykiírás a Global Grappling honlapján olvasható!