Harcosok mozija - A törött kardú hős legendája

Harcosok mozija! Egész héten edzettél, esetleg egy versenyen is túl vagy? Itt a megoldás!

Harcosok mozija - Buakaw lead


Lefáradtál és inkább csak kikapcsolódnál, átengedve a terepet másoknak a pofonok kiosztása terén? Rovatunk pontosan ebben próbál segíteni nektek! Sorozatunk célja, hogy az igazán fanatikus rajongóknak, sportolóknak kikapcsolódásuk során se kelljen nagyon eltávolodnia a bunyótól. Ez a harcosok mozija!



A filmről

Buakaw nem először szerepel vásznon, azonban most először kapott főszerepet Bin Bunluerit thai rendező és színész filmjében. Utoljára 2010-ben láthatták őt a rajongók a Yamada: Ayothaya szamurája c. filmben, ahol Saenchai, Yodsanklai és még Anuwat Kaewsamrit is feltűntek.


A filmben Buakaw egy Thongdee nevű karaktert játszik majd, a cselekmény pedig Phraya Phichairól szól, aki egy thai nemes volt az Ayutthaya korszakban (i.sz. 1350-1767). Phraya Phichai fő ismertetőjegye az volt, hogy mindkét kezében egy karddal harcolt, míg egy szép napon az egyik el nem tört.


A bemutatóból ill. az előzetes információkból úgy tűnik, hogy a film főleg arra az időszakra koncentrál, mielőtt Phraya Phichai nemessé vált és a király szolgálatába állt volna. A film elég akció-dúsnak tűnik és szemmel láthatón elég igényesnek is ígérkezik.


A film cikkünk írásakor az utómunkálati fázisban volt, 2017 februárjában pedig Thaiföldön közönség elé is került. Mivel a teljes film még nem jutott el hozzánk, nézzük meg az előzetesét!


https://www.youtube.com/watch?v=pXBx634uFT0