IMMAF EB 2017 - Győzelem a második napon

Az Amatőr MMA Európa-bajnokság második napján Kárászi Balázs lépett ketrecbe a magyar válogatott indulói közül Szófiában!

[caption id="attachment_16594" align="aligncenter" width="504"] fotó: IMMAF[/caption]

Szerdán kezdődött az IMMAF Amatőr MMA Európa-bajnoksága, Szófiában. Az első versenynapon Horváth Lajos és Tárnok Ákos lépett ketrecbe a mieink közül. Sajnos egyikük sem járt sikerrel mexikói és francia ellenfeleikkel szemben.


Csütörtökön Kárászi Balázs volt soron, hogy javítson a válogatott mérlegén! Balázs a cseh Vaclav Holov-val csapott össze. A HMMAF helyszíni beszámolója alapján egy nagyon taktikus mérkőzésen -ugyan pontozással a cseh versenyző állt jobban- Balázs egy háromszögfojtással feladásra kényszerítette őt. Ezzel bebiztosítva a továbbjutását!


A következő ellenfél Ausztriából  érkezik majd, a tavalyi kontinensbajnokságon súlycsoportjában bronzéremmel záró Florian Aberger  személyében, aki a sorsolásnak köszönhetően az előző kört kihagyta, így ma kezdi meg a szereplést az Európa-bajnokságon.


Egy jó fizikummal és nagy ütőerővel rendelkező versenyzőt kell megoldania Balázsnak. A mai beosztás alapján valamikor a kora délutáni órákban lép majd ketrecbe a két srác. Drukkoljunk ma is itthonról Balázsnak!