IMMAF EB 2017 – A második nap következik

A második napjához érkezik az Amatőr MMA Európa-bajnokság Szófiában! A magyar színeket ma Kárászi Balázs képviseli majd!


Tegnap kezdetét vette az idei IMMAF Európa-bajnokság, melynek Szófia városa ad otthon. Az első versenynapon két magyar versenyző lépett ketrecbe.


Horváth Lajos és Tárnok Ákos a Győri Koko-Gym csapatából lépett elsőként ketrecbe a válogatott színeiben Szófiában. Horváth mexikói, míg Tárnok francia ellenfelet kapott.


Horváth három menetig nagyszerűen állta a sarat a mexikói Ortega ellen, az utolsó menetben azonban Ortega felülkerekedett rajta, és egy technikai KO-val elhozta a győzelmet.


Tárnok Ákos a francia állampolgársággal rendelkező Tokoudagba ellen igyekezett a legjobbat kihozni magából. Állva irányította a mérkőzést, földre kerülést követően Tokoudagba–t többször is figyelmeztette a bíró szabálytalan technika alkalmazása miatt (a magyar fiú tarkóját ütötte), de végül több sikertelen kísérlet után egy hátsófojtás késztette feladásra Ákost.


Nem jártak tehát sikerrel versenyzőink az első napon. Ettől függetlenül minden dicséretet megérdemelnek, hogy odaálltak, és felvették a kesztyűt!


Ma Kárászi Balázson lesz a sor, hogy megörvendeztessen minket egy magyar győzelemmel! Balázs a Kismészáros Kempo SE csapatából érkezett a válogatottba, és első ellenfele a cseh Vaclav Holota  lesz.



Hajrá Balázs!