IMMAF EB 2017 – Sorsoltak Szófiában

Elérkezett a nap! Ma megkezdődnek a küzdelmek a Szófiában az IMMAF Európa-bajnokságon!

[caption id="attachment_15889" align="aligncenter" width="504"] A képen az Európa-bajnok, Kovács Alexandra! Idén is hasonló pillanatokat szeretnék átélni![/caption]

Öt magyar versenyző képviseli hazánkat a Szófiában ma rajtoló amatőr MMA Európa-bajnokságon! A mieink hétfőn sikeresen megérkeztek. A regisztráció és a felszerelések átvétele után izgatottan várták tegnap a sorsolást.


A legnépesebb mezőny a várakozásoknak megfelelően a fiúknál lett. Horváth Lajos a mexikói Ortega ellen mutatkozik majd be. Csapattársa, a szintén győri Tárnok Ákos a francia színekben induló Tokoudagba-val mérkőzik. Ők ketten kezdenek a mai nyitónapon.


A második versenynapon, csütörtökön lép ketrecbe Kárászi Balázs, akit a cseh Vaclav Holota próbál majd meg feltartóztatni az aranyérem felé vezető úton.


Hölgy versenyzőinkre egészen szombatig kell várnunk. Ekkor a harmadik győri versenyző, Nagy Nóra a bulgár Ofelia Nikolaeva ellen lép ketrecbe. A címvédőként érkező Kovács Alexandra olasz ellenfelet kapott, Ilaria Norcia személyében.


Ma tehát megkezdődnek a kontinensviadal küzdelmei. A mieink közül Horváth Lajos a második, míg Tárnok Ákos a hatodik mérkőzésen lép majd ketrecbe!



Szorítsunk együtt a magyar srácoknak!