Inside GLORY 39 - A küzdelem hete 1.

Itt a legújabb Inside GLORY epizód, melyben a szervezet a brüsszeli gálára segít "bemelegíteni" a rajongóknak!

Inside GLORY 39 lead


Alig vagyunk túl az első márciusi Inside GLORY epizódon, máris itt a következő, rövidebb kis kiadás. Érthető a tempó, hiszen 25-én szombaton itt a tűzijátéknak ígérkező brüsszeli gála, a GLORY 39, ahol két címmeccs mellett egy négyes tornát és több superfightot is láthatunk majd!


A videó rögtön az elején a lényegre tér - láthatjuk a legendás edzővel, Thom Harinckkal készülő nehézsúlyú sztárt, Hesdy Gergest, amint Chi Lewis-Parry ellen élesítgeti fegyvereit. A kemény zsákozások, árnyékolás és egyebek mellé természetesen a mentális tréning, és még némi krioterápia is befér.


A harcosoknak szállást adó hotelben pár szóra Guto Inocentét is elkapták, de feltűnik az előző gálán jobb kezét eléggé összetörő Artem Vakhitov és a címért bunyózó Yoann Kongolo is. Vakhitov mutat egy csúnya fotót kezéről, de állítása szerint két héten belül edzeni kezd, három hónap múlva pedig már ütközetre kész állapotban lesz.


Serhiy Adamchuk, Chi Lewis-Parry mellett természetesen a fogadkozó Yoann Kongoló is előkerül pár mondat erejéig. Szemmel láthatóan alig várja, hogy a jelenlegi bajnok, Cedric Doumbé ellen a kötelek közé léphessen. Persze ez érthető, hiszen korábbi két találkozójukból Kongolo került ki győztesen, aki így joggal érzi magát esélyesnek Doumbé ellen. A háttérben pedig már Murthel Groenhart is feni a fogát...


Nézzük az Inside GLORY 39 első részét!


https://youtu.be/BJuhrIs9GIQ