Inside GLORY - Március

Inside GLORY! Újabb résszel rukkolt elő a GLORY, melyben ismét megtalálható minden, ami a sport rajongói, ill. a szervezet követői számára fontos lehet! Nézzük!

Inside GLORY - GLORY 39 lead

Az Inside GLORY márciusi kiadása is némi összefoglalóval indul, hiszen januárban és februárban is akadtak bőven történések, melyekről még mindig lehet mit mondani. Nagy akciók, szép kiütések, címvédések kísérték a GLORY gálákat az év elején és - nyugodtan mondhatjuk - a java még hátra van!


A mostani részben a közelgő GLORY 39 kapcsán a két címmeccs is terítékre kerül, de szót ejtenek a különböző súlycsoportok helyzetéről, kitérnek a Nieky Holzkentől címét elhódító Cedric Doumbéra és Jamal Ben Saddik is a figyelem középpontjába kerül pár perc erejéig.


Visszatekintés nélkül nincs Inside GLORY epizód. Ez most sincs másként, hiszen a jelen rész első szegmensében a GLORY 38 előtti pillanatokba tekinthetünk bele. Utazás, interjúk, mérlegelés, majd a gála képei követik egymást. A legszebb, legfeszültebb pillanatokat élhetjük újra, különböző kameraszögekből.


A súlycsoportok kapcsán először Cedric Doumbé mindennapjaiba, készülésébe pillanthatunk bele. Doumbé a közelgő GLORY 39-en Yoann Kongolo ellen igyekszik majd megvédeni címét. Kongolo már két győzelemmel is bír Doumbé felett, a francia pedig igyekszik mindent megtenni, hogy közelgő találkozójukról ő kerüljön ki felemelt kezekkel.


Doumbé után a GLORY a marokkói-belga nehézsúlyú Jamal Ben Saddikot mutatja be egy kicsit a rajongóknak, hogy ne csak az edzés pillanatait lássuk, közelebb próbálva hozni a Góliát emberi oldalát is. Ben Saddik következő ellenfele a rendkívül veszélyes stílusú, halálos rúgásairól ismert és a GLORY ringben veretlen Guto Inocente lesz.


Nézzük hát az Inside GLORY márciusi részét!


https://youtu.be/0qdvbn5FFrw