Power Trophy 2017 - Magyarország vs Franciaország

Eljött a nagy nap, melyről korábban már több cikkünkben is hírt adtunk. A mai napon hat magyar versenyző lép kötelek közé Franciaországban, a Power Trophy 2017 gálán! A tét sem kicsi, hiszen nem csak nagyszerűnek ígérkező superfightokról van szó a sportot igen magas szinten űző franciákkal, hanem egy ISKA öv is terítékre kerül! Nézzük!

power trophy - a magyar csapat


Power Trophy 2017! A telt-házasnak ígérkező, ISKA védnökség alatt rendezett Power Trophy gálát a Canal+ csatorna jóvoltából nem csak a Francia nyelvterületen, de az ország határain túl is láthatják majd a küzdősportok rajongói.


Kis hazánkból ott lesz Hanász Róbert, aki egy K-1 superfight keretén belül 3x3 percben Karim Bidouch ellen száll ringbe -91kg-ban. Egy kategóriával lentebb, -81kg-ban - ahogy arról interjúnkban a héten beszámoltunk - Pokorni Milán és Nicolas Atmani párharcát láthatják majd a gála nézői. Atmaninak a súly hozása se sikerült, hiszen 83kg felett volt...


Szintén egy K-1-es superfighton találkozik -60kg-ban az idén Francia gálán már másodjára szereplő Gönczi Alex helyi ellenfelével, Jonathan Challut személyében, 3x3 percben, Fábián Kristóf pedig -72kg-ban Mickael Pignoloval lép a kötelek közé.


A sor pedig itt nem ér véget. Sőt! Elszaszer Dávid - akivel meccse kapcsán interjút készítettünk - Sébastian Pace ellen indul csatába, szintén egy K-1 superfight keretei között, -75kg-ban. Szőke László pedig az ISKA -55kg-os övét igyekszik megszerezni! Őt Giovanni Gross próbálja majd megállítani ebben, 5x3 percben.


Hajrá!


power trophy 2017 plakát