W5 Undefeated - Két öv lesz a tét!

W5 Undefeated! Április 8-án itt a W5 következő gálája, az Undefeated, ahol a két veretlen tehetség, a Mike's Gym harcosa, Massaro Glunder és Vlad Tuinov csap majd össze az Európa-bajnoki övért!

W5 Undefeated lead


A dubrovniki W5 Undefeated gálán a cím jelenlegi birtokosa, az orosz Vlad Tuinov kockára teszi övét a szervezet legújabb felfedezettje, Massaro Glunder ellen. Mike Passenier, Glunder edzője és a Mike's Gym tulajdonosa eléggé biztos tanítványa felől, de természetesen Tuinov és edzője, Andrey Chadin is várják a találkozót, hogy bizonyíthassanak.


A várva várt találkozó időszerű, és akik követik a nemzetközi színtér történéseit, azoknak várható is volt már valami hasonló. Nem csak a W5 elnöke, Sergey Chepinoga, de a rajongók is elégedettek lehetnek tehát, hiszen a párosítás garantáltan egy nagy meccset jelent.


A mérkőzésen ráadásul nem is egy cím csak a tét, mivel az interkontinentális öv is terítékre kerül Tuinovén kívül. A győztes tehát mindent visz! Bár a mérkőzés 5x3 percre van kiírva, könnyen lehet, hogy nem megy majd végig.



Tervek

A W5 közzétette a 2017-es menetrendet is és elég sűrűnek tűnik a program! A tervek között szerepel Horvátország, Szerbia, Hollandia, Szlovákia és Moszkva is. A fentebbi, áprilisi W5 Undefeated gálát követően a W5 Zágráb felé veszi útját, ahol május 6-án rendeznek majd gálát.


De májusban tartják első szerbiai gálájukat is, 27-én és Szerbiában lesz a W5 nyári tábora is, augusztus 17 és 27 között. Idén debütálnak először Hollandiában is, szeptember 9-én, majd hazai terepre térnek a moszkvai show-val. Az év utolsó gálája a tervek szerint pedig november 27-én, Kassán lesz majd. Reméljük idén is láthatunk magyar harcosokat a W5 gálákon!


W5 Undefeated poster