W5 - Válaszd egy bajnok útját!

A W5 rajongói, követői jól tudják, hogy milyen magas minőséget jelentenek a szervezet gálái, mind a küzdelmek, mind a körítés tekintetében. Erre tesznek most rá egy lapáttal!

W5


Ahogy fentebbi bevezetőnkben említettük, a szervezet minden téren ad az igényességre, magas minőségre, így a gálákon túl a felvezetés, az interjúk, a kedvcsináló videók is mind ezt a profi hozzáállást tükrözik.


Portálunk a W5-tel egy különösen közeli, jó kapcsolatot ápol. Ennek köszönhetően azok közé tartozunk, akik idő előtt láthattak a nyilvánosság előtt ma debütáló "Válaszd egy bajnok útját" c. fikciós kis rövidfilmet. Anélkül, hogy túl sokat elárulnánk róla, annyit elmondhatunk, hogy a gáláin már Görbics Gábort, Vidákovics Patrikot és Pokorni Ádámot is felvonultató szervezet egy nagyon hangulatos, ötletes kis anyaggal állt elő.


A nagyjából 10 perces videón bemutatják, hogy az őskortól eljutva napjainkig mit is jelentett a különböző korszakokban a bajnoki hozzáállás, mit jelentett bajnoknak lenni. Mindezt pedig teszik színészek, jó kis vágások, némi effektek segítségével és egy nagyon hangulatos tálalásban! Mindenképpen érdemes megnézni! Ezt a W5 Facebook oldalán vagy az alábbi képre kattintva tehetitek meg. Utóbbi a W5 oldalára visz, ahol egyébként magyar idő szerint pontosan 13:00-kor kezdődik "az adás"!


W5