Heti összefoglaló (140.)

Izgalmakban ezen a héten sem volt hiány. Külföldi sikerek, hazai események és programajánló! Röviden néhány kiragadott téma az elmúlt hét napból. Nézzük őket sorban! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!



Hétfőn ugyan még ünnep volt, de egy programajánlóval indítottuk a (rövid) hetet. Karacs Attila és a Karacs Team ebben az évben is megrendezi nyári táborát. Időpontja pedig augusztusra esik. További infókért kattints a cikkre!



Kedden már az előttünk álló hétvégére hangolódtunk kicsit. A Harcosok klubja 28. gáláján ringbe lépő Elszaszer Dáviddal beszélgettünk.


Szerdán egy sporttörténelmi magyar eredményről számolhattunk be. Szekeres Ákos Európa-bajnok lett ju-jitsuban! Gratulálunk még egyszer!


Csütörtökön a hétvége másik kiemelkedő eseményével, a Felix Promotion gálájával foglalkoztunk. Azon belül is a főmérkőzéssel, a Harcsa vs. Bacskai összecsapással! Este a Fábián Kristóffal készített interjúnkat olvashattátok. Kristóf Elszaszer Dávid ellen lépett szorítóba a Vasas Sportcsarnokában.


Pénteken hoztuk a hírt, hogy Veres Roland célként tűzte ki a világbajnoki címének megvédését. Ehhez az első akadályokat a hétvégi kick-box Magyar bajnokságon kellett legyőznie! Egy remek hírrel zártuk a napot! Artur Kyshenko újra Magyarországra látogat! Négy szeminárium alkalmával tanulhatunk majd tőle a Thai Box Akadémián!



Szombat a délután elrajtolt Harcosok klubja 28. programjáról ejtettünk újra néhány szót (majd ki is látogattunk a rendezvényre). A kis híján tragédiával végződött Chris Eubank vs. Michael Watson összecsapás történéseit is felelevenítettük újra.


Vasárnap már tudtuk, hogy ki nyerte az elmúlt évek egyik legjobban várt hazai ökölvívó összecsapását, a Harcsa Norbert vs. Bacskai Balázs találkozót!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség