Heti összefoglaló (141.)

Ökölvívóinkért szoríthattunk a héten, akik kontinensviadalon vesznek részt. A Harcosok Klubja legutóbbi gálájáról is beszámoltunk, emellett interjúkat is olvashattatok. Sok érdekesség mellett ezek voltak a főbb témák! De nézzük az egész heti adagot, sorban, egymás után. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a már említett Harcosok Klubja 28. gála részletes beszámolóját olvashattátok. A Vasas Sportcsarnokában megrendezett eseményen igazán közönség szórakoztató mérkőzések zajlottak a ringben ezúttal is.


Kedden előretekintettünk a tokiói Olimpiára, ahol az ökölvívás tekintetében lesznek változások. Este adtunk róla hírt, hogy Habash Antoine a hó végén egy WAKO Pro K-1 címmeccsen lép majd kötelek közé Monte Carloban!


Szerdán Fábián Kristóffal készített interjúnkat olvashattátok. Kristóf a Harcosok Klubja 28. gálán Elszaszer Dáviddal csapott össze.



Csütörtökön mi is beszámoltunk az év nyilvánvalóan legnagyobb szenzációjáról. Pont került a szerződések végére, és létrejön a Conor McGregor és Floyd Mayweather összecsapás! Felhívtuk figyelmeteket arra is, hogy még péntekig megválthatók az elővételes jegyek Artur Kyshenko szemináriumára!



Pénteken megkezdődött az ökölvívó Európa-bajnokság! Az eseményekről folyamatosan beszámoltunk Nektek. Este egy legendás mérkőzés is belefért még a napban. Badr Hari és Alistair Overeem második összecsapását tekintettük meg.


Szombaton már az első győzelmünkről is hírt adhattunk. Kovács Richárd kezdte jól a szereplést ökölvívóink közül.


Vasárnap emlékeztettünk rá Titeket, hogy már lehet nevezni a G4 Grappling Liga utolsó tavaszi fordulójára, a Siófok 2017 Grappling Bajnokságra!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség