Magyarország vs. Hollandia gála Budapesten

A nyári szünet ugyan már beköszöntött, de az igazi harcosok ekkor sem pihennek! Egy izgalmasnak ígérkező gála van előttünk, melynek keretében Magyarország csap össze Hollandiával!

[caption id="attachment_17415" align="aligncenter" width="504"] Képünk illusztráció /eredeti fotó: yennivarga.com/[/caption]
Persze, csak a ringben....

Történik majd mindez július 15-én szombat a fővárosi Liget Club-ban, ahol a felállított ringben 8 magyar harcos méri majd össze tudását 8 holland versenyzővel K-1 szabályrendszerben!

Az eddig napvilágot látott párosítások közt jó pár ismerős névvel találkozhatunk. Az egyik legfiatalabb magyar versenyző a ringben a 18 éves Gera Miron lesz, aki a holland csapatból Rico Cornet-tel találkozik majd. De 18 éves a Kick-Thai boxing Team baja versenyzője, Blazsev István is, aki Jeroen Van Diemen személyében talált táncpartnerre. Ütős 3x2 percet ígér Jama Mustafa és a kecskeméti Romsics Ádám párosítás is. Akcióban nem lesz hiány akkor sem, amikor -a Harcosok Klubja gálákról jól ismert- Tresó Roland és Theo Smidt osztja majd a pofonokat a ringben.


Szintén a "Klubból" érkezik a Club-ba Nnadi Kristóf, aki a nagy ütőerővel rendelkező Sonny Martina ellen próbálja majd bebizonyítani július 15-én, hogy ő a jobb. Meszlényi Gábor sérülés miatt lemondta a gálát. Így helyette Kerek Csaba lesz  Barry Van Diemen ellenfele. Bajáról Blazsev István is a mieink csapatát erősíti majd, neki a holland csapatból Jeroen van Diemen jutott. A Militans csapatából ugyancsak a hazai színeket képviseli majd Góman Renátó, aki viszont Kerek Csaba "helyét" vette át Mike Olivers-szel szemben.


Az is eldőlt az utolsó napokra, hogy Vidákovics Patrik is ringbe lép a Ligetben. Neki is egy erős holland ellenfél jutott, Danny Hoving személyében!



A gála Facebook-eseménye ITT érhető el minden további fontosabb információval!

https://youtu.be/c10XZAkR8EM

Az este programján egy hazai Superfight is színesítik majd, ez pedig a Hegyi Zoltán vs. Németh Attila találkozó lesz! A pontos fight card és sorrend:


1. Németh Attila vs. Hegyi Zoltán K-1 Superfight 3x3 (-100 kg)
2. Gera Miron vs. Gregory Wijngart K-1 3x2 (-71 kg)
3. Tresó Roland vs. Theo Smidt K-1 3x3 (-75 kg)
4. Romsics Ádám vs. Jama Mustafa K-1 3x3 (-75 kg)
5. Kerek Csaba vs. Barry Van Diemen K-1 3x3 (-74 kg)
6. Nnadi Kristóf vs. Sonny Martina K-1 3x3 (+100 kg)
7. Blazsev István vs. Jeroen Van Diemen K-1 3x3 (-75 kg)
8. Vidákovics Patrik vs. Danny Hoving K-1 3x3 (-80 kg)
9. Góman Renátó vs. Mike Olvers K-1 3x3 (-71 kg)

Július 15-én tehát nem lesz érdemes más programot tervezni, mint a Liget Club-ba ellátogatni, és drukkolni a magyar versenyzőknek!