Heti összefoglaló (143.)

Felemás hetet zártak sportolóink ezen a héten. Kikapott sajnos Habash Antoine és Görbics Gábor is, de jó hír viszont, hogy Tóth László az IBF Európa-bajnoka lett! Csupán néhány a témáink közül. Nézzük részletesebben! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn egy közelgő eseményt, a Magyarország vs. Hollandia gálát harangoztuk be. Ahol a két nemzet harcosainak összecsapásaink kívül hazai superfightok is színesítik a programot!


Kedden már csak egy nap választott el minket az edzőtábortól, ahol többek közt az ukrán világsztár, Artur Kyshenko is szemináriumokat tartott! Maradva az állóharcnál, esti cikkünkben Petchboonchu FA Group jóvoltából 4 alap muaythai söprést tanulhatunk most meg klincsből!


Szerdán a kánikulához köthetően körbejártuk, hogy mit történek a szervezetben izzadás hatására, és mennyi folyadékot veszítünk sportolás közben. Állandó szakértőnk, a fekete öves brazil jiu-jitsus, Nagy Tamás a versenyforma cikk második részével adott betekintést abba, hogy miként készül egy profi a világbajnokságra!


Csütörtökön már Monte Carloban volt Habash Antoine, aki másnap mérte össze erejét Eddy Nait-Slimani-val. A mérkőzés kimenetelét már a bevezetőben elárultuk. Antoine sajnos ezúttal nem járt sikerrel.


Pénteken a legendás meccsek rovatunkban Matt Serra és George St-Pierre első összecsapását néztük meg, ami az UFC történetének egyik legnagyobb meglepetésével zárult. Hogy miért? A cikkből kiderül!


Szombaton már a Manny Pacquiao vs. Jeff Horn összecsapásra hangolódtunk. Pac-man a  WBO váltósúlyú világbajnoki övét tette kockára az ütközettel.


Vasárnap pedig már a mérkőzés eredményét is tudtuk. Hogy is fogalmazzunk? Sokat fognak a szakértők erről még vitázni. A cikkünkből megtudhatjátok, hogy miért is?


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség