Muaythai Island 4 – Edzőtábor thaiföldi hangulatban

A Muaythai Island csapata idén egy nyolc napos táborral kedveskedik a harcosoknak, akik komolyan csiszolni szeretnének arzenáljuk eszközein!

Muaythai Island 4 lead


Bár az áprilisi tervek nem úgy alakultak, a Szentendre VSE és a GET Gym Monor most összedugták fejüket és közös szervezőmunka eredményeként idei, 2017.08.12-20 között tartandó táborukba nem mást hoznak el, mint a legendás Sor Thanikul Gym egyik bajnokát!


A több mint 300 meccsnyi rutinnal bíró, kilencszeres északi bajnok, kétszeres Rajadamnern bajnok Kru Prathet Kaewmala (Prathet Sor Thanikul) nem mellesleg éveken át edzősködött Phuketen is, a híres Tiger Muaythai Gym ben!


Ha nem tudsz kiutazni 3 hétre Thaiföldre egy jelentős összegért, hogy Thai stílusban, Thai mestertől tanulj, akkor ne hagyd ki a Muaythai Islandot! Augusztus 12 és 20 között egy darabka Thaiföld, eredeti muaythai vár majd rád, napi három edzéssel!



A program:

Reggel 07:00-kor, futással indul a nap, három csoportban:




  • Versenyző-haladó 8-10 km intervallum, erőnléti gyakorlatok, koordinációs gyakorlatok, mért időre! Garantáltan felhúzzák a kondíciódat! A motivációról és enyhén katonai feelingről Beck Jenő gondoskodik majd, aki biciklivel – síppal - üvöltéssel igyekszik majd az emberek kedvében és sarkában járni.

  • A középhaladókat és kezdőket 5-6 km futás várja majd, saját szintjüknek megfelelően, a hobbistákra és sportszeretőkre 3 km lesz kiszabva, saját tempóban.


Ezután 09:00-11:00-ig technikai edzések Kru Prathet Kaewmala vezetésével, és a klub-edzők segítségével.
12:00 ebéd, utána csendes pihenő
16:00-18:00-ig technikai edzés Kru Kaewmalaval!
19:00 vacsora

Szerda délután, az egyik pihenőre még a leányfalui termálfürdő is tervbe van véve, ahol mindenki kipihenheti kicsit a fáradalmakat, hogy csütörtöktől még nagyobb kedvvel, újult erővel folytathassa a muay thai elsajátítását! Kru Kaewmalaval akár külön órán is paozhatsz majd!


Az idei edzőtáborban nagy gondot fordítanak a muaythai nevelésén túl az igazi sportolói pálya megalapozására is. Egyfajta mini előadás-sorozat keretén belül használható és fontos ismeretanyagot nyújtanak majd át a jövő bajnokainak. Az előadásokat neves hazai szakemberek állítják össze, és az edzőtáborban interaktív módon adják át a tudnivalókat.


De lesz még Wai kru tanulás, Wai kru verseny, és egyéb, komoly szakemberek vezette meglepetés programok is, amik szintén a kilátogatók fejlődését fogják szolgálni! Lesz mód az edzések után a megfáradt izmokat masszíroztatni (mindezt nagyon korrekt, kedvező áron), de táplálkozási tanácsadásra, meditációs oktatásra is lehetőség lesz. Sőt, a tábor még egy sportpszichológust is meghívott.


Ott lehetsz az elejétől a végéig, non-stop , de befizethetsz egy- egy napra is. Akár még egy-egy edzés erejéig is ellátogathatsz! Mindenki előtt kortól, nemtől, képzettségtől függetlenül nyitva a lehetőség!



Árak

Szállás: 1 fő/éjszaka: 3.200.-Ft
Étkezés: Reggeli-ebéd-vacsora : 2.300-Ft/nap
Edzés díjak: 1 alkalomra, 1 edzésre szóló jegy: 5.000.-Ft
2 edzés (napi jegy): 9.000.-Ft
8 nap, csak edzés: 25.000.-Ft
A tábor összköltsége szállással, napi háromszori étkezéssel és napi három edzéssel: 69,000-ft/fő


Ha nem alszol a Muaythai Island táborában, csak az edzésekre mennél, megnyugodhatsz, mert pihenőszobát is biztosítanak majd. Ne hagyd ki!


muaythai island

/A Muaythai Mania Gym Budaörs Facebook bejegyzése nyomán/