​Andy Souwer Szeminárium a Red Corner Kempo szervezésében

Újabb neves harcművész látogat hazánkba! Ezúttal Andy Souwer-től leshetjük kedvenc technikáit. Mindez a Red Corner Kempo szervezésében!Andy Souwer lead

A Red Corner Kempo a Hun Kempo Kai Szervezethez tartozó dojo. Edzéseinken a Kempo harcművészeti stílus technikáinak, mozdulatsorainak a komplex elsajátítása a cél, de komoly figyelmet fordítunk az állóharcra, a kéz- és lábtechnikákra, a ringes küzdelmekre történő felkészülésre.


2017-ben úgy éreztük, hogy eljött az ideje egy olyan szeminárium megszervezésének, amely jelentős motivációt jelenthet a résztvevő magyar harcosok részére.


Mindig is tiszteltük és tiszteltjük azokat a harcosokat, akik ringben bizonyítják felkészültségüket, de a K-1 rendezvénysorozatok közül mégis közelebb állt hozzánk a World Max súlycsoportja, ahol a küzdelmek dinamikusabbak és általában szélesebb technikai skálán mozognak a versenyzők.


Ezek után nem is volt kérdés számunkat, hogy ha lesz lehetőségünk, akkor a kétszeres K-1 World Max bajnok (2005, 2007) holland Andy Souwer-t hívjuk meg klubunkba, aki a legmagasabb szinten bizonyította felkészültségét, és ami nagyon fontos volt személyével kapcsolatosan, hogy a mai napig aktív, valamint tudomásunk szerint nem járt még Magyarországon.


A Team Souwer menedzsmenttel történő kapcsolatfelvételünk és kommunikációnk teljesen problémamentesen történt, és folyamatosan egyeztetünk velük a részletes programról, ugyanis Budapestet is szeretnénk megmutatni Andy-nek.


A 2017.09.09-én a Fit Club Zuglóban, a Thai Box Akadémia edzőtermében lebonyolításra kerülő szeminárium keretein belül a Red Corner Kempo „Fiatal Tehetségek Programot” hirdetett, így 3 fiatal tehetségnek (2 fő Kempo, 1 fő Thai Box) ingyenessé tettük a rendezvényt, ezzel is támogatva a fiatalabb generációk fejlődését.


A szeminárium kihirdetését követően meglepően gyorsan, gyakorlatilag 2 óra leforgása alatt az összes jegy elkelt, amely érdeklődési intenzitás még minket is meglepett.


A szemináriumról most lemaradóknak üzenjük, hogy egyértelműen egy hosszú távú kapcsolat kiépítése a célunk Andy Souwer-rel, és ha minden az elképzeléseink szerint alakul, akkor hamarosan lesz alkalmuk egy hasonló rendezvényre, továbbá hollandiai edzőtáborokat is tervezünk.


Természetesen nem szeretünk előre rohanni az időben, először az első közös lépést kell megtennünk szeptember 09-én, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


OSU!