Fete de la Frite - Szép sikerek Franciaországban

A Franciaországban, Bettvillerben rendezett Fete de la Frite K-1 gálán a négyfős magyar csapat több tagja is szép eredményeket ért el! Nézzük a részleteket!

Fete de la Frite

Magyar oldalról Rebrei József és Éltető Péter szervezték meg ezt a kiváló eseményt, aminek a Festival de la Frite elnevezésű hatalmas rendezvény adott otthont. A fesztiválon tavaly 5000 ember vett részt, ezt a számot pedig a rossz idő ellenére is sikerült felülmúlni idén!


A Fete de la Frite Franciaország vs Magyarország K-1 gálán Csontos Ákos, a LION Muay Thai Team mindössze 10 éves versenyzője, élete első K-1 meccsén döntetlent hozott a nála 4 kg-val nehezebb és sokkal tapasztaltabb ellenfelével szemben!


Kerek Csaba, a nagyszerű Magyarország vs Hollandia gála után most ismét megcsinálta! Ahogy edzője, Kemecsei Bálint írta, egy „félelmetes győzelmi sorozatban van”. Míg mások pihentek, Csaba az egész nyarat edzéssel töltötte. Naponta minimum kettőt, de általában hármat edzettek, kirobbantani nem lehetett őket a teremből, és meg is lett az eredménye!


Bár a 70 kilogrammra kiírt meccs szabályai körült volt némi kavarás (hiszen egy profi 3x3 perces mérkőzésről volt szó, védő felszerelés nélkül, amiből 3x3 perc lett ugyan, de láb- és fejvédőben), de Csabit semmi sem zökkentette ki és egy lassabb kezdés után, fokozatosan bedarálta az igen ügyes francia ellenfelét!

A nagy nyomást nem is bírta a hazai kedvenc és bizony rá is kellett számolni miután Csabi igen komoly károkat tett benne. A kiütéses siker ugyan ezúttal elmaradt, mivel nagyon kemény volt a francia srác, de sima egyhangú pontozással sikerült győzni!


Horváth István sajnos megosztott pontozással vesztett 2:1 arányban, viszont a fő meccset játszó Szűcs Roland, egy nagyon kemény ellenféllel szemben hozott egy gyönyörű, kiütéses győzelmet, ráadásul az első menetben!


Gratulálunk mindenkinek!