Mayweather vs McGregor - All Access - Második rész

A Mayweather vs McGregor összecsapás egyre közelít, robog tovább a hype vonat is!

Mayweather vs McGregor all access 2 lead


A Mayweather vs McGregor All Access mini sorozatban a kulisszák mögé tekinthetünk be, ahol ezúttal a nyitányban Mayweather ismét elmondja mindenkinek, aki még nem tudná - milliókat keres havonta és piszkosul gazdag.


Két éve nem bokszolt, de még mindig ő a legnagyobb név a szakmában. Most azonban előkerült McGregor, aki az UFC új, vegasi edzőtermében arra készül, hogy egy minél nagyobb szeletet hasítson ki magának mindabból, amit Mayweather magáénak tudhat.


McGregor edz, továbbra is állítja, hogy négy meneten belül megállítja Mayweathert, míg utóbbi, tekintetbe véve korát, odafigyel a rekreációra. Jógázik és saját night club lánccal próbálkozik.


"Most sokan azt mondják, hogy már nem én vagyok a legjobb bokszoló. Nos, idősebb vagyok. De tudjátok mit? Én vagyok a legjobb üzletember a bokszban!" - mondja Floyd, majd máris jönnek a night club élet képei és az ezzel kapcsolatos tervek ecsetelése.


Mutatják, ahogy az ismert bíró, Floyd korábbi négy meccsén is dolgozó Joe Cortez besétál, miután McGregor csapata felbérelték. Majd jönnek a kezdetek és megtudhatja, aki még nem tudná, hogy McGregor is a boksszal kezdett.


Láthatjuk a kis ír termet, ahol McGregor évekig készült, az edző pedig természetesen pozitívan nyilatkozik róla. Közben Mayweatherről azt sugallják, mintha nem edzene annyit - Miamiban biciklizik, elsorolja hol mindenhol vannak sok tíz milliós házai és hogy akkor edz és azt csinál, amit akar.


Aztán visszatérünk McGregorra, aki Paul Malignaggival egy minimális munka után összerúgta a port, miután kikerült egy kép, ahol utóbbi a földön fekszik. Malignaggi állítja, hogy köröket vert az írre, mire az ideges lett és a földre lökte. Még a videó közzétételét is követelte.


Valószínűleg nem tudjuk meg pontosan soha, hogy mi történt, sem azt, hogy egy sajtó-attrakcióról van-e szó. Az All Access tanúsága szerint az ír már évekkel ezelőtt kiszúrta a rengeteg nagyképű nyilatkozatot, melyet Malignaggi vele kapcsolatban tett és már akkor kitalálta, hogy nem hagyja annyiban.


Két sparring alkalom után tehát véget ért a munka-kapcsolat, McGregor pedig állítja, hogy elintézte a bokszolót. Malignaggi pedig azóta is löki a dumát a közösségi médiában, hogy az ír a test-ütések nyomán úgy nyöszörög, mint egy nő.


Nézzük a videót! Ez az All Access 2!


https://www.youtube.com/watch?v=IPKkCg4iuTs